Everybody's looking for love

På ett eller annat sätt i alla fall !

Godmorgon mina fina läsare! Dagen har kickat igång med skola. Vi ska sätta upp en klasiskt bruduppsättning, men jag tvingas på ett möte jag inte vill på om en halvtimme så inte lönt att jag börjar. Önska mig lycka till eller något. Känns inte sådär kanonbra om jag ska vara ärlig. Men vad gör man?

Sitter nu i skolan och mumsar på mitt morgon te (grönt te med mint), suupergott. Det är nog det absolut bästa med morgonen, teet (stavning?).. Eller ne, kanske det bästa med morgonen är när man vaknar med sin älskade vovvsing i famnen och hon gör en sak som är det mysigaste jag vet. Hon tar upp sin varma mjuka nos mot min mun, eller nånstans i närheten i alla fall, utan att slicka och bara andas sådär morgonvarmt och härligt och trycker sitt huvud mot mitt så jag kan pussa henne och säga godmorgon. Så ligger vi och sträcker på oss några minuter innan jag måste upp, klä på mig och ut med henne. Visst låter det underbart? det är det också. Det bästa! Det klår vilken kille som helst (förlåt mister), men det är sant, nästan i alla fall.

Nu blev detta inlägget ett kärleksbrev till min hund nästan, creepy. Whatever, hon är min ängel och bara för de ska ni få en bild på mitt hjärta!


<3

 

Smek


Kommentarer
Postat av: Kristoffer

Du har världens sötaste hund

2010-03-23 @ 11:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0