Myskväll

Tränade mitt första pass på gym igår på ungefär en månad, skönt att vara någolunda frisk och kunna träna. Love it. Det gick lite trögt, men bra. Ska teckna kort på Rehab imorgon och då ska tränigen komma igång ordentligt igen. Tänkte jag kunde använda bloggen som kost och träningsdagbok för mig själv i någon vecka, från och med imorgon.

Igår va jag bara hemma med David, kolla Wedding daze, asdålig och rocky 3. Tack för en mysig kväll! Hoppas ni alla hade en underbar kväll.

sådär kanske 13 år sen


Puss

Nakenlekar

Min pojkvän skickade detta till mig, askul.


Ice, ice baby..

Hej mina kära. Lagt bloggen på is ett tag, som ni märkt, ändå är ni inne och kollar och klickar mer än en gång var dag. Gillar er! <3

Det har väll inte hänt så himla mycket sen sist, det vanliga pluss en körtelfeber. Igen, ja ni läste rätt. Körtelfeber som man endast kan ha en gång har jag nu haft två gånger. Jag och min vanliga tur ?!

Studentveckan har inte varit jätte hektisk för min del faktiskt, varit på några studentskivor och sådär såklart. Igår var det min kusins studentskiva, det va lyckat. Stort grattis gumman (och alla andra lyckliga studenter). Önskar er lycka till i livet och allt det där men är mest avundsjuk att ni äntligen är klara med skolan medans jag har ett år kvar.

Outfiten för gårdagen.

Puss och kram på er, lovar att uppdatera er oftare. Känner mig taggad faktiskt!


RSS 2.0