Banankontakt

Det är bra att jag och Jennie har världens konstigaste humor tillsammans! Jag gillart.


Dagen har varit allt annat än den borde, seg, seg, seg.. Snackat mycket telefon som vanligt, men varken någon teckning har blivit ritad eller plugg gjort. Men wtf, får ta de imorgon. Den inställningen ska jag bli av med dessutom, så de då!


Nu ska Gustav få vara lite velling till mig innan kudden och Klara får mig alldeles för sig själva. Gjort en superduper god kopp te dessutom, så ni vet det.


Bjuder på denna !!

Puss och sov gott.

Mohihi, gårdagen

Gårdagen va superlyckad, jag och Jennie brukar få kaoskvällar till max, men igår va de bara lyckat och roligt helt enkelt. Skönt, haha!



Försök till pose för gårdagens outfit.



<3


Vet inte vad vi håller på med. Men vi är vi!!


Som vanligt fick vi sterssa iväg. Vi snackade om de, vi hinner aldrig sitta ner, mysa, dricka vin, snacka, förfesta, never.. Vi får alltid stressa, börjar bli en ovana, vi får skärpa oss med de.



Tack för igår Stefan!

Pusspuss

Micheal Jackson

Micheal Jackson, som jag älskar honom!




En av hans grymma låtar och video



En bild jag ritat på the king of pop!



Michael Jackson Dance Tribute av Bounce



Love and Peace!

God morgon slash eftermiddag

Jag gick och la mig vid 23 igår och kollade This is it. Somnade såklart, men den verkar bra så ska kolla klart den nu, dricka min kopp kaffe och mysa med Klara. Varit en vecka med bustrollet nu och bara myst, men får aldrig nog av hennes kel (stavning)???... Vaknade vid 11 och hade 10 olästa sms.. så går de när man lägger sig tidigt och vaknar sent en helg. Svarade på ett.. haha.

Dagen startade halv 12 med en långrunda med vovvsingen, nu har jag ätit två ägg och en tallrik kvarg med hallon och mango. Börjar bantningen idag, väger way to much just nu.. Men jag och Jennie är pepp på träning och att hjälpas åt med det nu. Känns bra, har inget sötsug alls, än, men de kommer väll. Känns otroligt skönt att vara hemma, bara ha skola och träningen att fokusera på. Jobbet har jag inte längre och det är bara skönt! Just nu tjänar jag lite extra på att sälja teckningar åt folk och klippa/färga.

Idag ska jag plugga, TRÅKIGT, men måste man så måste man. Ska även rita klart en teckning. Träna hoppas jag att jag hinner, om inte så får jag ta dubbla pass imorgon! Kvällen bjuder på 20 årsfest i Lomma av alla ställen, haha!




Denna bilden har inte alls med dagen att göra.. Men ändå
Bara saknar värme, och vill vara utomlands!


Hoppas ni får en bra dag!
Puss på er.

Mhhhmmmm !!

Herregud, vad är detta? Inte likt mig!

Jag pratar om att sakna eller längta efter eller hur man ska säga, att somna i en stor famn. Känna två muskulösa armar omfamna mig och somna där.. Sen vakna precis sådär mysigt man bara kan vakna med någon som hållit om en hela natten. Gud, skulle göra vad som för bara den närheten och känslan just nu och inatt. Har min hund jag sover med, men hon ligger i min famn, jag vill ligga i någons famn. Nu är hon visserligen världens mysigaste att sova med, men ni ser skillnaden utan att jag behöver förklara de mer hoppas jag.




Jag och Klarisen på promenad i Borlänge.


Godnatt allesammans ! Hoppas ni har någon att sova med.. de har jag iaf, min käraste, trognaste vän, Klarisen!


I'm yoouuurs!


Gör de och va typ 4 år.. ne, precis!




Haha, jag gillar det


Motivation men kan inte!?!!!?!!?

Alltså har världens motivation till att träna, vara sund, allt detdär. Men sitter fast och kan inte träna, kan gå rundor med hunden, fine. Men ja, när jag kommer hem på fredag är det träning som gäller hela helgen, verkligen!! Så gött det ska bli. Sen nästa vecka har jga bara ett prov redan på måndag och det gör att inget kan störa mina eftermiddagar! Vill verkligen ha dendära kroppen jag haft tillbaka, låt oss säga att det kommer ta 1 månad om jag ligger i hårt vilket det känns som jag kan, Maxa taxa, bang bang..!






Let's go!





Kyss

safe sex?

Tjena bloggen!!! Kollade nyss igenom lite random bilder på datorn. Hittade en konstig bild, jag inte kommer ihåg att jag har. Låter bilden tala för sig själv.


Det står aides i högra hörnet, vad de nu beror på.. hahha



Puss, nu ska jag fortsätta plugga!

Haha

Dagen har inte vari sådär händelserik, varit på några ärenden med farmor, spelat kort, fikat och såntdär.. Ska klippa lite släkt morgon, rita, plugga, så kommer väll uppdatera er om mig sjukt roliga dag imorgon också. Haha, så håll i hatten!

Jag är uttråkad nu, kollar massa raw comedy club avsnitt från första säsongen så lite kul har jag.


Jag läääängtar efter vår och uteserveringar!





"Borta bra men hemma bäst sa Josef Fritzl och bevisade det"


Sov gott


My room

Vet inte riktigt varför men får ofta komentarer om mitt rum. Om jag ska svara på frågan hur det ser ut i mitt rum låter det verkligen inte snyggt.. Men tog bilder på lite av prylarna i mitt rum när jag va hemma i förrgår, så tänkte jag nu.. "varför inte göra ett blogginlägg av de?"





Mihihi :)


Framme

Då var man framme, hunnit äta, ut med hundarna, fixa internet och fika.. Nu sitter jag här, vet inte vad jag ska göra. Redan lite abstinens och hemlängtan. Men detta ska nog gå bra. Jätte kul att träffa farmor och farfar, gud vad längesen det var, över ett år sen. Men nu är jag här och ska ta tillvara på denna veckan med dem.

Suttit i bilen i 8 timmar idag nästan, lite mör.. tråkigt. Ska nog sova i tid, I think.


Puss på er


God dag alla glada

Nu bär det snart av till dalarna, problem med skivan vi ska ha i bilen. För det är ungefär 45 mil utan radio annars. och det klarara vi inte!! Herregud nej.

Nej, nu har jag inte tid att skriva med mina kära, utan ni får ha en superbra dag, ett jäte härligt lov för er som har de nu och en fin jobbvecka för alla er andra!


PUSS PUSS

Hejdå Skåneland Hejsan Dalaland

Nu ska jag snart sova, sen i morgonbitti efter jag har varit hos tandläkaren bär det av till farmor och farfar och resten av pappas släkt i Borlänge! Ska bli jätte kul att träffa alla, men 5 dagar icke speciellt sysselsatt kommer göra mig galen. Jag vill alltid att det ska hända saker runt mig hela tiden, det där med lugn och ro, roar inte mig direkt, tyvärr. Ska dock försöka njuta av att inte behöva stressa. Men jag har förberett mig bra, inför en lugn och stilla vecka i ännu kallare miljö och ännu mera snö än vad det är här hemma.


Här har jag mina sysselsättningar i veckan, om jag skulle bli uttråkad





Så jag har min Klara, min laptop, mina teckningsgrejer, min telefon, min Ipod och en bok!
Hoppas på en bra vecka i snön och kylan..




puss och sov gott mina damer och herrar!


- Linn, det räcker inte att göra sitt bästa!

Men vad gör man när man lär sig att det inte räcker att göra sitt bästa om det inte är så att det är jävligt bra?





inte kontigt att jag aldrig blir nöjd...

Men vad gör man inte?

februari den 21

Börjar med ett Hej på er!

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår, men hade inte så mycket positiv energi att dela med mig av. Men dagen började mycket segt! Va inne i lund, köpte ett A3 teckningsblock, så nu ska jag sätta igång med beställningen från Susanne på 4 bilder idag! Mycket kul. Min andra beställning och det känns awesome, verkligen! I vilket fall som, så hoppade jag in i duschen, kom igång med dagen genom att gå en långrunda med Klara där jag mötte upp Jennie. Vi hade en sån lugn, inte speciellt händelserik lördag. Kvällen blev mysig, känner att jag kommer sakna henne nu när jag ska iväg en vecka :(. Men nästa helg gumman!




Jag har gjort något bra idag, tror de är bra i alla fall! Sagt upp mig från jobb, orkar inte med ett jobb baserat på provision, alla som jobbat så, vet vilken sjuk press man har på sig. Sen telefonförsäljning är inte världens tacksammaste jobb heller. Nej, har inte tid, motivation eller orken till det jobbet som mitt schema ser ut just nun och då gör jag inte bra ifrån mig, vilket resulterar i dålig lön och ännu mer ångest.

Nu ska jag sätta igång med att rita lite faktiskt, inte van vid att rita på A3 (A). Kommer ta längre tid än vanligt, men gud vad jag ska göra de sjukt bra. Så det så!


Ha en super bra och lugn söndag!

*SMAACK*!!


I så fall ska det vara romantiskt

Kvällen har varit mysig, god mat, härligt sällskap, mycket snack och skratt!








- Du älsking, vi har en situation
- Was is das?

Russian Roulette

Praktik hela dagen, har varit helt okej..

Men nu är det kväll och den bjuder på god mat på Wraphouse, sen känns det som att den även kommer bjuda på massa mys med min älsklings Sarah!



Off to Lund


Outfit for tonight




Ha en superbra kväll!

Bättre sent än aldrig

Ja, ikväll har jag änligen varit och sett Avatar. Jag är sen, jag vet! Helt underbar och grym film. Sorglig dock och jag som är så blödig storbölar till sånna filmer. Men men. Jag vill också vara blå, stor, jätte snabb, springa rundor i en magisk skog, känna naturens krafter och bli förälskad i en annan blå varelse!




Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, inte haf möjlighet, tyvärr.



Vad är värre än att det händer? - Jo att det inte händer.
Så detta sätter mig i en ännu jobbigare sitution. ...





sov gott, gott folk !

Run the show

Nyss hemma  från skolan, sitter med en kopp kaffe och ska sätta igång med mitt idrottarbete. Hoppas ni alla har en bra dag. Nu ska jag vara flitig som en myra.




Trasig relation

Illusionen om ett bättre liv är en drog
och passion förnedrar och lurar
men det var först du log jag insåg
att min kärlek är instängd bakom murar

Vår passion var blott en synvilla
bortkastad tid och förtvivlan
För en sekund blir allting stilla
du klotet, jag käglan

Två trasiga själar lever kvar
utmattade och förstörda
Jag kommer att vara sårbar
vårt förhållande var en börda



Kramar/ Linn


Back to school

Så, onsdag, en helt vanlig onsdag... Jag mår bra, av med febern, fortfarande förkyld med en envis hosta dock. Tänker inte fråga hur det är med er för jag får aldrig några svar ändå och dem som jag verkligen undrar hur dem mår, frågar jag personligen. Men hoppas på att ni alla mår bra såklart! haha.

Nu är jag i skolan, nyss haft håruppsättning, loops, det är kul. Fick MVG på den också. Fick samlat betygsdokument idag också.. ser hyffsat ut, skulle vilja byta ut alla VG mot MVG men har inte varit tillräkligt närvarande och duktig så har mig själv att skylla, i nästan alla fall. i alla fall. Det lät konstigt. Aja, det är övervägande MVG och inte ett enda IG eller G så jag får väll vara nöjd. Men det vet dem som känner mig att det blir jag aldrig.

Dagen bjuder väll på skola till klockan 4, sen ska jag skriva mitt idrottsarbete, om jag hinner så ska jag till gymmet innan Niklas kommer ikväll också. Egentligen lika bra att jag håller mig därifrån innan jag är helt frisk. Men saknar att träna.

Men men, nu ska jag tillbaka till lektionen.. Ha en härlig dag.


Kramar ! :D

Buuhu

Vill känna att jag är igång med nånting, var igång med träningen. Men så åker man på någon influensa som inte släpper.. Ska i vilket fall komma igång med träningen igen så fort hostan lagt sig, få ner fetthalten på kroppen igen, och lite mer atletisk kropp inför beachen, ohyes!



Pusspuss

Dagen

Hejsan allesammans, hoppas allt står väl till med er! Men mig är det bättre, ingen feber idag, toppen :D

Idag har jag varit i skolan och skrivit prov, åkt hem, tagi det lugnt, tatt hand om Klara, städat lite, mest bara småpulat runt hela dagen tycker jag..

Nu väntar jag på att Sarah ska komma och mysa med mig lite! <3








What about that?

Try sleeping with a broken heart




<3

Jo, det är bra :)

Jag har fått samma fråga ungefär 30 gånger idag som jag svarat på.
Har ljugit varje gång, men ingen märker det.

Vem lurar jag egentligen?


Anyway

Sick ... really.

Sjuk idag igen... åkte till skolan ändå imorse, gick på 3 lektioner, men när kundmottagningen skulle börja bröt jag ihop. Mådde verkligen skit över att behlva stå och jobba i 4 timmar och vara trevlig samtidigt, noway jag skulle klara de med 39 graders feber, världens hosta och förkylning. Blev hemskickad, fick inte ens sitta i receptionen.

Nu väl hemma ska jag slå igång några avsnitt av the vampire diaries och mysa med en kopp te innan ajg sätter igång med plugget.

Orkar inte skriva mer nu, huvudet är så sjukt tungt och längtar bara efter en kudde.
Pusspuss


Jenniemys

Jennie va här och hade alla hjärtans dag kräng och mys med mig och Klara ikväll, fast Klara attakerade henne med pussar, öronnaffs och bus. Har varit en super mysig kväll som vanligt med dig gumman. Fler av dem, som innan! :( Ohyes !!!





Med detta tackar jag för mig, dagen och kvällen har varit supermysigt faktiskt, tråkigt med plugg där mitt i bakandet och Jenniemys, menmen, känns bra.

Godnatt, nu väntar skolan efter en natts sömn och några avsnitt The Vampire Diaries ;)
Pusspuss

Ska bara visa er

Vill bara visa er dagen bakverk made by Linn Torstensson!


Dinkel och filmjölksbröd

 

Detta receptet är enkelt men med ingredienser man vanligt vis inte har hemma, som sojamjöl, siktat dinkelmjöl, fullkornsdinkel, fullkornshavregryn, bikarbonat, linfrön och lite till. Pappa tog med receptet och fick handla alla ingredienser, nästan 300 kronor. Så garanterat det dyraste brödet jag gjort, men har alla ingrediencer kvar för att baka det fler gånger. En sak som är så kul när man bakar själv är att man kan själv bestämma precis vad som ska vara i. Jag valde att smaksätta brödet med halvtorkade - aprikosbitar. Man kan ha russin, nötter, plommon, ja precis vad man vill ju. Kul, nu låter jag som en tjock hemmafru.

puss på er.


Lite som kommit efter.

Tänkte bara visa er en kofta jag köpte på Humana igår när jag och Sarah var i Lund. Fick den för 130 kronor och den är verkligen superskön och snygg.






Och i fredes var jag klar med bilden på Amelia och min handledare fick den, jag satt ingen direkt pris för vad jag skulle ha för bilden så jag fick extra mycket pengar till lunch och ett schampo från lanza. Nu har jag bestmmt mig för att ta 200 kronor för en bild, skulle det vara så att man beställer fler än två bilder kan rabatterat pris diskuteras. Men vill ni är ni fria att beställa, ni kan maila mig på [email protected]. Kommer upprepa detta nu i dagarna där jag ska visa er lite vad jag gjort och mer info om vad jag vill ha för information (måste fixa skrivaren så jag kan skanna in bilderna). Måste även tänka igenom det 2-3 ggr till.


Alla hjärtans dag

Vad är detta för påhitt? Alla singlars ångest dag? Grattis till alla lyckliga par som spenderar denna dagen med geléhjärtan och extra många kyssar, jag är inte alls avundsjuk så de så! haha, ne, men för mig är idag en helt vanlig söndag, ska plugga och försöka hinna med att träffa Jennie en stund ikväll!


Men är ändå tvungen att slänga upp några bilder på min älskade familj!



Ni är guld värda !

In our family portrait, we look pretty happy




Uh, uh, some deep shit, uh, uh

Så du tänker överraska mig?! men gud vad kul




Kan kolla på denna videon om och om igen och skrattar lika gott varje gång, älskar henne! Hon har så jävla rätt också, klockren. Kolla den!


Jag känner igen mig i honom!

Va på espressohouse i Lund idag med Sarah. Snackade och drack chai latte. Vi granskade folket omkring oss, bla dem bredvid oss. Det va en tjej och en kille i 17 års åldern som va på typ så första/andra dejten över en kopp kaffe. Båda två lika töntiga, sånna medelmåttor, inga som sticker ut på något vis. Stilen dem hade var lite efter, speciellt han, långärmad tröja med t-shirt över, ni är med mig?! I vilket fall, så han verkade inte jätte nervös, men sån att han inte visste vad han skulle säga, han kollade på mobilen var 5 minut och la ner den i jackan igen och jag märkte hur irriterad hon blev på det, haha, kan tänka mig själv så irriterad jag skulle bli. Han kollade även mot mig och sarah och log så kontigt flera gånger. Vad är det med töntiga killar och deras smile? Så när vi suttit, granskat detta par, deras utseende, deras konversationer och beteénde och vi kommit fram till det jag skrivit ovan vräker Sarah ur sig: Men jag känner igen mig i honom? Jag brister så klart i världens garv, hahah, störtskön komentar. Älskade gumman! Men vad gör man inte?





Fikan var jätte mysig men resten av min dag har innehållt först några mindre roliga nyheter där jag har fått ett extremt viktigt beslut att fatta.. kalas, och ensam hemmakväll...


Piece


ten thousand lightning bugs

Goddag miss and mister sunshine!

Kvällen igår blev bra, stannade hemma, drack te, åt choklad i härligt sällskap. Sarah höll mig vaken med massa snack och mys. Nu är jag på G till Lund på en fika med henne. Hinner inte skriva mer så ha en super dag.


Lägger upp en halvdann bild på dagen outfit

¨

Puss på er

Beslutsångest

Dagen har bjudit på praktik, trevliga människor och lite shopping. Var på praktiken till ungefär halv 6, sen gick jag till Java- tehandel och köpte ett te jag blivit tipsad om, rabarber och grädde, asnice. Gick till dressman, hittade hängslen som jag letat efter, beslutsångest vilka jag skulle ha men blev helsvarta, kanon!

Nu har jag beslutsångest över kvällen, det väger mellan utgång med Jennie och folk hon känner, hemmakväll med mig själv, eller bowling med Wendela och folk hon känner. Har fortfarande lite feber så hemmakväll lockar, ska jag förfesta känner jag mer för att dra ut än att bowla. Men det är kul att bowla och halvt bestämde de först.. DILEMMA? Japp, alltid.

Hoppas ni får en bra kväll.
Uppdaterar er när jag får möjlighet. Puss

Smile

Nappa jennies grej där.
Vi alla borde le mer, orkade visserligen inte ta bild på mig själv just nu när jag ler. Men jag har lett för kameran tidigare, see!




Le mera!

Godnatt

Natt, dag..

Hejsan allesammans, sorry för den dåliga uppdateringen idag, men har inte haft tid, ork, möjlghet eller lust. Men nu ska jag minsann uppdatera!

Natten var den hemskate natten på väldigt länge. Gick och la mig sådär runt 12, klockan blev mer o mer, timme efter timme. Ångesten över plugget bara ökade, kunde inte somna så ringde mamma, ännu mer ångest, började gråta (pms). Så när jag la där klockan 2 på natten och snyfta kommer Klara helt förtvivlad och pussar och pussar och pussar mig tills jag istället börjar skratta.Inte nog med detta hon nöjer sig inte med att ligga vid mitt bröst på sidan av mig l, nej, hon ska upp på mig, ligga med sitt huvud på mitt huvud. Fick säga till henne att: Klara, tyvärr det hjälper inte!! haha. Så ringer jag Jennie, gråter, hon får mig att lugna ner mig och lägga mig igen. Kan fortfarande inte sova. Klockan blir 04.00, fortfarande ingen sömn så går upp klär på mig, tar med mig hunden på en timmes runda. Kan ju berätta det att ingen är ute 4 på morgonen en torsdagsmorgon, inte en själ mer än en sömnlös Linn Torstensson och en alltid lika glad vovvsing. Väl hemma igen kryper jag till kojs till min favoritfilm notting hill, sen när den är slut va de dax att kliva upp och åka till skolan.

Sen va de skola efter det stack jag till nova, köpte 3 par tights. Gick även in på panduro för att fixa lite kedjor, kan man alltig hitta på något kul med. Använda för att piffa upp skor, jackor, kavajer, tröjor, väskor.. you name it. Kan visa några praktexempel när jag fixat det ;)


Från vänster: Gina Tricot 199, HM 149, Vila 200


Pusspuss


Motivation, vart tar du vägen?

Vad händer? Varför kan jag inte plugga? Kollar i papprena, det står helt still, gör allt annat än vad jag ska. Klarar inte denna omotivation. Måste ta tag i det, snacka med någon, vad som helst, kan inte ha det såhär. Pågått snart en månad, klart jag har pluggat, fått tillbaka prov med ett MVG som resultat. Men nu är det helt stilla, helt omöjligt, går inte, kan inte, vill inte. Sjukt, vill icke ha det så. Någon som vet hur man vänder sånthär..? Det är panikartat alltså, varför kan man inte bara ge sig fan på de. Tror jag får skippa provet imorgon, vill inte gå till salen och vara övertygad om att IG kommer bli mitt resultat.

Vet ni vad jag testar? Lägger mig nu, slår igång någon bra film, försöker somna om ångesten låter mig. Ställer klockan tidigt imorgonbitti för att gå upp och plugga, går det så går det. Går det inte så går det helt enkelt inte. Då får jag prata med min lärare, förklara hur det ligger till, förklara att jag ska göra allt för att komma på fötterna vad det gäller skolan igen. För jag vill verkligen, och vill man så kan man, right?

Har ingen motivation till varken skola eller jobb, träningen däremot, gud vad motiverad jag är. Konstigt, det egentligen det minst viktiga har jag grym motivation till. Skjut mig!



En tanke

Alltså, inget dumt nu mot er men kolla här. Tjejer som är i min ålder har haft förhållanden på 3-4 år, jag tycker det är sjukt. Menar, helt allvarligt, har några tjejer i min klass som har haft så långa förhållanden. Vi är 17-19 år i min klass, helt sjukt att haft förhållande sen man va 15? Klart kul för dem, jätte grattis om ni trivs med det. Men om jag sätter mig in i den situationen, samma kille sen jag var 14, (?!??!) och typ känna att det inte finns någon annan för mig, någonsin. Så herregud, vad man missar sin ungdom kan jag känna. Men sen å andra sidan, vill man inte ha någon annan, man vet att detta är peronen jag vill spendera mitt liv med redan när man är en 18 år, fine, men mycket mycket konstigt kan jag tycka. Tror jag skulle få ångest över situationen, göra slut, leva livet, ångra mig, ha förstört alltihopa och fått ett helt annat liv än tänkt, men det är ju jag. Inte bra!

Bara en tillägande tanke mina damer och herrar.

Men jag är glad för er skull tjejer i klassen, ni förtjänar lyckliga förhållanden med era killar, lycka till!

Ciao

Tjooolaaabalo

Hejsan allesammans! Nu sitter jag i skolan, har nyss haft eller har just nu lektion i långhår. Vi fick som uppgift att göra en overlap, och det gick bra, MVG på den Linnsan, jajamen. Nu gick jag undan i 5 minuter för att dricka lite te och skriva till er mina kära.

Ibland är det svårt att förstå människor som inte alls är som en själv, men bara att accepetra och lära att inte alla är som mig, har samma behov eller tänker som mig. Thats a fact. Det gör relationer mellan människor mer intressanta tycker jag dessutom, så jag ser det helt enkelt från den ljusa sidan. Nog om de.

Nu har vi snart lunch, sen tävlingteknik, men tro vi kommer ha en schemabrytande undervisning av Maria Nilas produkter, sen matte och idrott. Efter skoldagen ska jag och Wendela råplugga på espressohouse. Har två prov imorgon, matte och engelska. Engelskaprovet är huge och jag har inte ens tittat på det. Bra jobbat där, Nej!

Ha en superdag så skriver jag till er igen när jag kommer hem.

Bamsekram

The day

Dagen har varit seg, känns som alla dagar är det nu för tiden. Längtar sååå mycket till ljusare tider och sommarlov. Måste åka ner till Barcelona på påsklovet, skulle vara så skönt. Idag har jag inte gjort ett knyck, eller jo, diskat om all disk i diskmaskinen, för den har gått i sönder. Varit ute o kissat klara några vändor. Räknade ut att jag sov 14 timmar inatt, behövligt, febern va borta när jag vaknade i alla fall. Precis kommit hem från gymmet, tränade kondition och lendryggen, har duschat och käkat och nu ska jag ut på en runda med vovvsingen.

Puss

/Linn


Drömkillen?

Alltså, jag vet inte hur många gånger jag fått den frågan nu: Hur ska drömkillen vara då? Men för mig finns det ingen sådan som redan är uttänkt. Jag tror att alla har en drömkille dem kanske redan träffat eller kommer att träffa. Men går man in med en inställning och en bild utav hur han ska vara kommer du aldrig hitta honom, för "han" finns bara i din skalle. Perfektion kan man inte förvänta sig. För mig finns det ingen uttänkt drömkille eller drömtjej, när jag hittar min drömpartner kommer jag älska hans/hennes brister, för det är en del av personen. Kommer lära mig leva med dens fel, brister, utseénde och personlighet och jag kommer att älska det varje sekund om han/hon får mig att känna mig älskad.

Så där har ni mitt svar!




Puss på alla som hittat sin drömkille
lucky bastards!

Trögast i hela världen

Alltså, jag är nog sämst i hela världen. Sticker ner till gymmet för ett konditionspass på en timme när jag är sjuk (!?), varför? Mår ännu sämre nu, ååh, varför kan jag inte bara tillbringa en hel dag till att kurera mig när jag dessutom stannat hemma från skolan. Idiot Linn säger jag bara..

Varit hemma hela dagen och försökt plugga lite, men inte fått ett skit gjort, detta får mig att känna mig så jävla dålig, och mamma gör ju inte saken bättre direkt. Orkar inte med detta mera.



Upp med hakorna, ny dag imorgon :D

Puss på det

Är allt ett (för)spel?

Hur är det egentligen?

Vi börjar med förspelet: allt ifrån första samtal, till långa diskussioner till middagar till kyssar till smek, är delar av det jag vill kalla förspel. För att sexet ska bli bra gäller ett bra förspel, samtalen, diskussionerna och kemin mellan oss är viktigare än "själva" förspelet vi har precis innan sexet. Visst går jag igång på grymt förspel med kyssar, penetrering, oralsex om killen är bra på det och tar rätt i mig, men inget sex blir så bra som med en kille eller tjej som jag har en bra kemi med utanför sängen (eller var vi gör de) också. En person som du har bra kemi med och är intreserad och attraherad av kommer du förmodligen också ha en bra kemi i sängen med.

Eller är det så att detta är en lek, är det så att förspelet är ett spel? Jag tror delvis på detta- hela livet är ett spel. För tjejer som är den invecklade av oss är det ett slagfält, (tänk då ett lesbiskt par, kan berätta för de, det är INVECKLAT)! Hur som helst, det jag menar är tillexempel: vem är först med att sms eller ringa på dagarna? hur länge ska det gå innan han/hon får kyssa mig? ska jag vara nonchalant och svårfångad eller visa mitt riktiga intresse? Detta tänker vi brudar på! Allt för att egentligen "vinna" spelet, kärleken och respekten vi vill att ni ska känna för oss.

Vad lämnar detta förspelet, ska vi leka oss igenom den härliga spännande tiden av kanske en långvarig relation? Svaret blir nog att ja, vi tjejer får nog hindra oss lite för att tänka för mycket bara så vi inte förstör det roliga.



Nu talar jag visserligen för mig själv men kan tänka mig att en hel del av ni tjejer håller med mig.

För oss tjejer är början på en relation ett förspel, en lek och ett spel.
- det är vad jag tror i alla fall


Bara en tanke


myssjuk

Hej allesammans! Idag vakna jag, men spänd huvudvärk, yrsel, låg feber, lite snuvig med en varm morgontrött Klara. Vi gick upp, kocka kaffe och ägg, 2 panodil, gick och la oss, kolla sista timmen av Vakna med the voice, satt igång datan, in på facebook, in på bloggen och nu printar ihop ett inlägg om min morgon.

Hade dilemat innan om jag skulle ta mig till skolan eller inte, men vet att jag bara mår sämre när jag anstränger mig flera timmar sådär. Käns bättre att kurera mig och hinna med att pluga undan lite än att vara i skolan och kanske inte kunna gå imorgon eller i övermorgon... så mitt val blev att ringa in och sjuka mig.

Pappa kramar om mig, säger åt mig att gå och vila, (han hade lika gärna kunnat reagera tvärtom) och mamma ska såklart inleda en disskution om min frånvaro och att man kan faktiskt gå till skolan även man har feber. blablabla. Alltid samma visa med henne, hon ger mig dåligt samvete för att vara hemma sjuk. Visst är det skönt med föräldrar ibland? Så jävla trött på de just nu dock.

Dagen kommer jag spendera hemma, med plugg upp över öronen, mys med Klara, ta hand om mig själv sen lite senare ska jag ut på en långrunda med vovvsingen.



je pense à toi

Ha en bra dag !

Det har aldrig varit så skönt

Det har verkligen aldrig varit så skönt att sluta jobb tidigare, bli hämtad, komma hem till en nybryggd kopp kaffe och en alldeles underbar och trött vovvsingen som bara vill mysa med mig. Är så himla glad för Klara, helt fantastisk är hon, så nu ska vi lägga oss, kolla lite tv, mysa i en halvtimme innan jag sätter igång med lite plugg.


Min bästa bästa Klara!

Ska man ta sig till gymmet ikväll kanske? Ne, tror inte de, eller jo, eller ne, eller.. aja, får se.

Puss

Ångest

Ni vet säkert hur det är, ångest. Usch, jag har det upp över öronen nu i alla fall. Inför jobb, jag vill inte, vill inte, klump i magen, huvudvärk, ångest. Men vad gör man inte, får väll gå dit, pina mig genom 8 timmars telefonförsäljning och se glad ut. Känns som med denna inställningen kommer det inte gå något vidare bra heller, vilket gör att jag tjänar mindre pengar vilket gör att ångesten ökar över att vara där.

Igår kom Niklas och förgyllde min lagom tråkiga kväll, mycket mysigt. Vi kollade Johan Falk - Leo Gaut, som jag ska ha gjort nu i 2 veckors tid men inte blivit av. Den va bra, men man kan alla beck, wallander och falk filmer nu tycker jag nog ändå.

Niklas åkte inte förens halv 7 i morse, tiden går fort när man har kul. Mindre kul var dock att gå upp klockan nio. Inte så trött faktiskt, men grov huvudvärk..

Hoppas er dag kommer kännas bättre än min. Att ni har en flickvän eller pojkvän att rå om och bara göra vad man ska en söndag, mysa!!

Ha en bra dag
SMAACK <3


Melodifestivalen

Så nu va den skiten igång också, diggar det verkligen inte. Både Ola och Salem al fakir va grymma faktiskt, så de va ändå okej att kolla på. Grattis till er!

Dagen, helgen är segaste ever. Men behövligt, suger med jobb imorgon visserligen, men bit i det sura äpplet och se glad ut så löser allt sig.

Hoppas ni haft en mer händelserik helg än mig.

Pusspuss


He's just not that into you

Goddag allesammans. Hoppas er fredag va härlig och vad ni hade hoppats!

Nu har jag varit vaken i 4 timmar utan att ens kikat på plugget, bra jobbat. Ska ta tag i de efter detta inlägget. Då blir de fokus på engelskaskit. Ska ha så roligt.

Tänkt på en sak. Jag såg en film för lääängesen, som jag tror kommit ut i Sverige nu och heter "dumpad", inte säker men den jag kollade på hette "He's just not that into you". Den finns även som bok vet jag. Sen dess har mitt sätt att se på killars beteende ändrats, bara killars för tjejer är mer invecklade, hur mycket ni än försöker inte vara det brudar, tyvärr. Haha, tilbaka till sak. Och den filmen har ju såklart en handling, men med inrikting i att en tjej ska insé att han helt enkelt inte vill ha henne. Medans hon ger honom ursäkter för alla hans beteénden så försöker en annan kille få henne att insé att han inte bryr sig helt enkelt. Ja, nu till mig, sedan jag såg denna filmen så har jag slutat ge killar ursäkter och se deras beteénden för vad det är. Så varför skulle jag ändra de nu?

Knas.




Pussar

Kvällen

Kvällen har bjudigt på massa mat, annanaspaj med glass och godis och kaffe. Tycker vi om. Nu är det bara mina småkusiner och eva och patrik kvar. Mysigt.

Some pics





vet inte vad resten av kvällen bjuder på? stanna hemma, med mej själv, med någon, eller dra in till herkules för att ta ett glas med Wendela?

Det visar sig.


HUMANA

Här är bilderna på kapen jag gjort idag, som jag lovade!


Den röda sammettoppen 79 kronor


149 kronor


Uppdaterar er senare om kvällen och bjuder på lite mer bilder.
Pusspånäsan

Praktik

Tjohopp allesammans, partypeople, hemmamysfolk, stockholmare, skåningar och alla andra! Har ni haft en bra dag? Vad har ni gjort, peppat inför kvällen bravader, eller sett fram emot en härlig hemmakväll med let's dance som roar er? Själv vaknade jag av att pappa hämtade Klara för att mysa med henne till morgonnyheterna, haha, gosungar. Sedan fick han äran att köra min feta röv till praktiken, där jag varit fram till nu. Ganska jobbigt att vara där idag om jag ska vara ärlig, alltid trevligt. Men min huvudvärk spökar som bara den och gör mig allmänt "ååååh", eller hur jag ska uttrycka det. Så börjar ju min handledare, Lisbeth och Susanne dividera i varför. Precis som jag inte haft utredning till och från över det i nu 10 år?

Vi kom iaf fram till, eller dem kom fram till, att jag måste lära mig säga nej, så jag inte har för mycket över mig. Någon mer som känner igen sig? Jag har skola, plugg, jobb, träning, teckna, klippa på fritiden, vänner.. Ser ni, jag skrev vänner sist? Dem måste in på andra plats, första i nöd, always. Prioriterar inte mina aktiviteter som jag egentligen vill, bara blivit så. Men det är ju inte så att jag kan bortprioritera något? Vad skulle det vara liksom, älskar mina hobbys, mina vänner och min träning. Jobbet på online och skolan behöver jag.. så thats a bitch.

På min lunch idag var jag och handlade en topp och en kavajliknande topp på Humana, en guldgruva för secondhand-lovers som mig. Kolla in affären, på Bankgatan i Lund. Starkt rekomenderad. Slänger upp bilder på plaggen snart!



Dagens outfit



Nu ikväll ska vi ha 21 års kalas för Robin! Grattis i efterskott käraste bror. Släkt kommer hit, ska bli kul. Lite jobbigt med småungar med min huvudvärk dock.


Ha en superbra helg allesammans, tänker på er!

Pussar och kramar från Linnsan


Amelia

Resultatet, sådär nöjd, men de fel jag sett när jag skannat in bilderna och hade dem så framför mig har jag fixat till, munnen bla.


På bilden är det min handledares barnbarn Amelia.
Hoppas hon blir glad.


Nattinatti

Lilla lilla Jennie Ström

Nu har jag fikat med Jennie, jätte skönt att träffas igen. Bättring på det!

Just slängt i mig några riskakor och knäckemackor. Känner mig helt död i kroppen, skulle bara behöva vara hemma och rå om mig själv ikväll känner jag. Men det blir ner till gymmet som vanligt för lite fläskbränning och muskelpump! Härligt det också. Idag får jag faktiskt med mig Jennie också! Tumbs up!


(denna tisdagen va knasig) som många andra av våra impulsiva kvällar.


Du är guld värd gumman min!

Same, same

Sitter i skolan nu, nyss haft boring engelska lektion som man får ut noll av, vänar nu på sista lektionen för dagen. Har inte så mycket att tillägga om min dag, skola fram till tio över två, sen fika i stan med Jennie (fikat på tok för mycket denna veckan), hem, på med träningskläder, iväg till gymmet sen får jag se vad kvällen bjuder på. Har en bild till att rita klart tills imon. Klar med den ena, resultat slänger jag upp ikväll.

Är det någon som inte sätt Avatar? Vekar som alla sätt den utom jag. Vill gärna se den innan den slutar sändas på Royal.

Ha en bra dag!

Onlineångest

Nu så är jag hemma från jobb och kan pusta ut! puuuh! Det var ångest att vara där, alla har säkert varit med om det. När man är på ett ställe, och man vill bara hem, spelar ingen roll varför man är där utan man vill bara därifrån för att de ger en en känsla av ångest och vantrivsel. Så är det på mitt jobb gott folk. Haha, men kanske inte kan begärna mer efter nästan ett halvår på samma telefonförsäljningskontor?

Ska dit och jobba hela söndag också, ska ge mig fan på att ändra min inställning när jag är där då, för jag måste stanna kvar där tills jag hittat något bättre, klarar mig inte utan lönen som jag blivit van vid att få in nu varje månad.

Nu har jag slängt i mig lite knäkemacka med köttbullar, ska ner och göra en kopp te, slänga igång några avsnitt one tree hill och bara mysa så himla mycket i min ensamhet innan jag ska kissa Klara för att ta med mej henne upp och sova ytterligare några timmar innan skolan kallar.

Uppe med tuppen

Hejsan allesammans, min dag har börjat supernyttigt. Är så härligt när man håller vad man lovar sig själv. Jag vaknade av klockan som ringde klockan 8?!?!? Jag gick upp, till min stora försvåning. Vandrade ner till gymmet i snödrivorna och tränade en timmes kondition, på löpbandet. Väl hemma igen har jag duschat och slängt på mig mjukiskläder och käkat 2 riskakor och 2 knäckemackor och druckigt en kopp kaffe. Håller på att ladda ner lite nya avsnitt av desperate housewives och one tree hill som jag missat kommit ut. Så nu är det dax att dra igång med lite plugg, matteprov halv 2.

Gick in på min inloggning på poeter.se och ja, shit vad längesen jag skrev.. Vill verkligen få upp glöden för mitt skrivande igen, men var hittar man sånt? Kan ju inte bara ta fram papper och penna och skriva om man inte har något som skickas från hjärnan ut till fingrarna. Har såklart fortfarande lika mycket tankar och funderingar om allting och tycker fortfarade om att uttrycka såväl som min syn på livet, småsaker, sex och relationer som andras. Det kommer när det kommer, men tänkte bjuda er på en dikt om.. något ikväll, önskemål?


Puss

Ovana?

Nuså är denna dagen avklarad och fått reda på att min lärare Agges lektioner är inställda imon, sååå härligt med en till sovmorgon. Ska dock upp och träna, rita och småpyssla lite innan skolan börjar halv 2 då jag har matte följt av idrott.

Kvällen har varit supermys, trotts dåliga tv program.. Jackie vann vilket killen redan visste?! ändå skulle han kolla. :D

Nu är jag singel igen, får nog hämta Klara som pappa sover med, känns taskigt dock. Men kan inte sova utan den lilla krabaten. Fått en ovana? eller hur säger man, dålig vana? dålig ovana.. hmm, nu kommer jag inte kunna släppa de.

Tröttis som jag är kallar kudden på ytterligare en dejt, som jag så gärna vill på nu. Så ni får sova super gott, hoppas många av er redan gör de. Tidiga mornar kallar för vissa!

Pusspånäsan


Brist på blogginläggstitel

Kvällen bjuder på paradise hotel, kul. Nej. Men men, vad gör man inte för en dokusåpaförljare som tvunget ska få sin dagliga dos av meningslösa tv-program? JO, man sätter sig snällt EN TIMME, och kollar på samma skit. ;-)

fick sluta 3 timmar tidigare idag btw, så va i skolan för en timmes samhällslektion. Efter de fikade jag o Wendela, skulle plugga men idioten hade glömt alla skolböcker så blev inget av de. Pluggade när jag kom hem istället, matteprov imon. Önska mig lycka till.

Ikväll så har jag fått va ner om på gymmet en sväng också, kondition och lendryggen fick sig ett pass idag. Så ni vet.

Nu ska jag vara lite social med Niklas innan vi ska sitta bänkade en timme till som jag sa innan, ett meningslöst program.

Ciao


Dagen

Hejsan!

Inte hunnit träna nu på morgonen men gått en långrunda. Har damsugat lite och dammat, duschat, gjort mig i ordning för skolan. Så nu ska jag snart dit, ha samhäll och färg tror jag det är.

Efter skolan så ska jag och Wendela ta en fika och få undan lite matte och engelska, behövligt som tusan, prov i imon!



Klippte mig igår också förresten,lite kortare och frächare :)

Have a nice day

Träning

Tränat ett rejält utmattande pass ikväll, grymt skönt. Gick 10 minuter, jogga jämt tempo 30 minuter, 10 minuters intervalllöpning. Sen 500 sit-ups och några magövningar!
Magen är svinhungrig, men jag trotsar den med endast en grapefrukt och en kopp te (något nytt jag hittade, "tahiti" eller nått, smak av vanilj och annanas), ganska gott faktiskt.

 


Alltså helt ärligt, morgondagen? Jag trodde den skulle börja 9 i skolan och sluta 20 i 5 för att precis hinna till jobb och inte vara hemma förens 10 på kvällen. Men vet ni vad?! Jag har nån connection med nån högre makt, för min tråkiga tisdag innefattar istället att börja skolan 12.40 och sluta 16.40, så jag hinner träna och rita lite innan skolan också, få undan lite plugg efter skolan och sen träffa niklas mot kvällen. Grymt om jag får säga det själv.

Nu ska jag kolla en Johan Falk film, mysa med älskade, dricka upp mitt te sen sova ut riktigt gosigt!

Puss på magen


Home sweet home ♥

Hemma, och det är skönt efter en dag i skolan. Hade kundmottagning sista lektionen och jag klippte finish, de blev kanonbra. Inte klippt det sen 1an, så ganska stolt över mig själv faktiskt.

Vet inte riktigt vad dagen bjuder på, men de blir säkert bra hur som.

Saknar dig.

Tjingiling!

Ni har sovit gott och är pigga på en ny härlig vecka hoppas jag? Det är jag i alla fall. Är i skolan nu, kom sent som vanligt, men de va bussarnas fel, delvis. Ringde Wendela när jag va på bussen, Tjingiling Linn Torstensson tjuter en alldeles för pigg wea! Lika glatt tjinglingar jag tillbaka.. nu sitter vi här vid datorerna, ska nog simma innan skolan imon, ville på yoga men det sket sig. Fanns inga pass så tidigt.

Träning, kost, skola, jobb, vänner, vovvsingen, allt på allvar denna månaden. 1a Februari och det känns skönt, ny månad, nya tag. I LIKE IT! Ska faktiskt testa på yoga tills jag lär mig uppskatta det.

Nu måste jag gå, börjar nu typ.

Ha en superdag!


RSS 2.0