2 minibussar, 15 tjejer och en Robert senare

Vår tripp till Jönköping blev minst sagt händelserik. Får börja med att berätta om hur dagarna har sett ut. Vi lämnade Lund, Polhemskolan halv 10 i fredags så körde vi två minibussar och en bil upp till Jönköping för att kolla in frisörmässan som ägde rum på Elmia i helgen.

Fredagen var ganska lång och lugn, när vi kom fram till vandrarhemmet upptäckte vi att de var jämnt med marken och nybyggt på ett annat ställe. Efter en hel del om och men hittade vi vårt hotell, checkade in och tog bussarna till ett köpcenter A6 i närheten. Dödade lite tid där, (gud vad fina vårkläder det har kommit ut). Mot kvällen blev de lite let’s dance, godis och myskväll.

lördagen var vi på mässan hela dagen, som innehöll mycket försäljning, modevisningar och dylik. De var en rolig, men lång dag, 10-18! Efter detta stack en buss till stan för att kolla bio, det blev remember me med Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan. Den var bra, inget wow kanske, men djup och bra. 

 

Lite gobitar från Emlia


Bobby va där så klart skulle vi ha bild


Jag och Wendela blev trötta!!


Wendela och Jag <3


Wendela, Linn, Robert


Ascool modevisning, kolla in de håret, wow :O


Denna visningen gjorde dagen faktiskt.Nu över till tragedierna
Som jag sa så har helgen varit händelserik, i alla fall när det gäller minibussarna! Det började kanon, men så när vi stod parkerade utanför mina lärares hotell så vet jag inte riktigt hur eller varför men så backade den ena minibussen in i den andra, PANG, helt oväntat!! Så resultatet av detta blev 16 panikslagna tjejer som inte kan mycket mer än skratta, skrika eller prata om saken väldigt högt. As kul, men lite dumt kanske.

Sen andra tragedin började såhär, vi skulle tanka polhemskolans minibuss så vi kör till Shell. Väll där så börjar vi fundera på vad tusan den ska tankas med. Vi börjar läsa instruktionsbok och letar efter någonstans i bussen som det kan stå om den är bensin eller diesel driven. Vi hittade varken något på bussen eller i instruktionsboken så några tjejer går in i macken och frågar snällt om han kan hjälpa oss och då är den en ung kille som säger att han nog kan hjälpa oss. Skit snällt. Så medans jag sitter i bilen och läser i instruktionsboken så kommer han och säger åt oss snällt att bara starta bilen. Han hörde direkt, helsäker på att det var en dieselbuss. Alright, vi tackar så mycket och tankar den med diesel. Det gick väldigt trögt och vi trodde de var fel på maskinen vi hade valt så vi bestämde oss för att bara tanka för en hundring för att ta det på hemvägen istället. Vi körde till vandrarhemmet och undertiden snackar vi med vår lärare som säger att den nog är bensindriven. Jaha, vad fan gör vi nu, jo 5 av tjejerna ringer sina manliga-bilfolk. Det var en bensin bil… Men vi löste det, vi spädde ut det lilla vi hade tankat med diesel med bensin samma kväll. Hemvägen dådå gott folk!! Den började gå sakta, överhettad motor, motorhuven rykte och vi fick parkera på Statoil.

-          Hej, vi har ett problem!

-          Okej?

-          Ja, nu är det så att vi har tankat vår bensindrivna buss med diesel, och nu ryker det som tusan. (8 skånska tjejer i en minibuss)

-          Jaha…… Nog bäst ni står still ett tag!! (hahaha)

Men det var kylarvätskan som var slut, och jag tror nog den var sönder för den drack något sjukt med kylvätska.

Men nu är vi äntligen hemma efter en lång helg!

 Det blev långt, hoppas er helg varit kanon
Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0