Klara, rulla runt

Världens sötaste hund. Lite nya bilder och ett videoklipp på busan.









That's all. <3

Bloggen halkar efter, tyvärr.

Hej bloggen!!



En del har hänt på senaste så bloggen har kommit på sidan. Men mina två senaste helgen har varit helt underbara i vilket fall och helgen som kommer, kommer att vara minst lika underbar. Min älskling kommer till mig igen och det blir massa mys, en tur till tosselilla, lundakarneval och sjuk film.



Jag saknar dig gulle :(


Puss och sov gott sötnosar <3

Greyson Chance




Kanju medge att jag älskar denna söta pojke! Det första klippet har 15726020 visningar just nu och det bara ökar. En stjärna är född.

Sleep tight Sweden


Jag har bestämt mig, så nu kör jag stenhårt.



Imorgon kommer Gustav, :D


Godnatt mina vänner.

Dagens

En till kuling!


15:45Stefan

Menade inte att du var ett svin ;);) Bara att du gav mig fel nummer efter min fest ;);)

15:45Jag

jaså ?

15:46Stefan

Skrev till någon Anders i 40 års åldern att han var snygg så..

^^

15:46Jag

hahahhaha




Klockrent.


Tänkte dela med mig

hahaha, klockrent.

 

Nej! jag tänker inte ha sex med morgonståndet, för då vill bara snoppen och inte killen! Punkt slut.


Älskade hund !!

Kära vänner!

Nu har jag tränat två gånger både måndag och tisdag, gissa om jag har träningvärk i nästan hela kroppen? Asgött vill jag lova. Kommit igång med det jag kallar kost och träning. Me like. Så åker jag på huvudvärksatack idag, kul. Not. I vilket fall så känns det redan lite bättre efter ett avsnitt av "gossip girl" och ett avsnitt "one tree hill". 17/5 kommer avsnitt 22 ut (vilket är den sista på denna säsongen) från vardera tvprogram. Längtar, lite nördigt kanske men sant.

Kan ju även meddela att jag och Klara är bästa vänner, hon har nu tagit den platsen från mina mänskliga vänner. Lite nördigt också kanske men inte lika sant. Haha. Hon är i vilket fall världens bästa hund och hunden ska ju vara människans bästa vän, hon är i vilket fall den mest lojala vännen jag har. Love u.


Pusspuss!! <3


Ha en bra dag!

Oooh baby

Clumsy cuz I'm fallin in love, in love
So in love with you






So in love with you
So in love with you
So in love with you



Diggar det!!!

Tjoo my ladies and gents!

God söndag sötisar! Min dag har börjat segt med väldens huvudvärk, hate it. 3 veckor med skiten nu, dax att ge sig kanske? Dumma.

Jag är så trött på min dåliga vanor, dålig närvaro i skolan, dålig med träningen, dålig med maten, dålig med planreing, dålig med prioritering, dålig.. kan hålla på i evighet.

Men vet ni vad, jag är inte den som bara gnäller så jag gör något åt det. Börjar nu med en långrunda med hunden för sedan springa en runda och kanske ta mig till gymmet om mitt huvud kan tillåta mig.


Tillbaka till sommarens form?


Jag vill....



Pusspuss

Huh'...

..va?





Kvällen har varit mysig. Snack om lilla torg, eller skeppsbron men stannar hemma så man är pigg på jobbet imorgon. Se! så himla ansvarsfull jag är. Ne, men känner för hemmakväll, då går jag all in vill jag lova er.

Nu väntar en lång varm härlig dusch på Linnsan, utan sällskap, sen gott te, så ska det låta och Klaramys. Me Like!



Sov gott, slå klackarna i taket, sup er riktigt jävla redlösa ;) eller ha en underbar myskväll med nära och kära så länge. Love <3


Leave right now ?!?!

Hello fellos! Läget? Hoppas ni mår lika bra som jag :D. Just nu är jag hemma, kom nyss från praktiken, varit där igår, idag och ska dit imorgon. Helt okej, får skylla sig själv när man missar timmar. Nu i vilket fall måste jag duscha, snart kommer Danny hit en sväng, får se vad kvällen bjuder på. Känner för hemmakväll med mys, och det ska de bli.

Har köpt en del kläder, skor och smycken på senaste som jag inte visat er, ska visa er när jag får tid att ta bilder på det!




Alla har haft denna känslan, jag tror jag har den känslan för i prencip f*n ta mig allt!
Men vad gör man inte ;) ?!


Imorgon blir det helkropps massage, har längtat heeela veckan vill jag lova, ska bli härligt <3






Puss på er och trevlig helg. Älska fredagar! wiho

Antag att du är en idiot.

...Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig.


Tjooo peeps! Dagen började ju bra
, not. Vaknade av bon jovi som vanligt, snoosade ett tag med bankande huvudvärk, tog mig upp, proppa i mig 2 ägg, en kopp kaffe och 2 knäckemackor med keso. Fortfarande bankande huvudvärk begav jag mig med mitt mumsiga te till bussen, förbi byggarna, eller vad dem är som fixar vägen utanför oss, sa godmorgon och fick information om hur jag skulle ta mig förbi idag. En av dem har börjat flörta med mig, hahaha, kan dem inte bli klara där någongång?? What ever, väl framme i skolan är ingen här (?!?!?!??!) så ringer Anlinna och "nää Linn, vi börjar inte förens en timme". Okej, visst älskar man information, alla hade uppfattat de utom jag visserligen. Hatar när man går upp för tidigt. Men han skriva till er guys i alla fall.


Puss på er och ha en superdunderdag!

Borta bra..

men hemma bäst?! Känns dock inte så, vill upp till dig nu direkt igen!


God dag alla fina föresten!

Nu sitter jag i skolan och väntar på min kund efter en underbar helg. Helgen har spenderats i Linköping, har varit så härligt och mycket mysig. Tråkigt att vara i skåne nu, vill inte. Vi har sett Shutter island, äntligen, grym film tyckte vi i alla fall. Tänkvärd.

Nu som sagt sitter jag och väntar på min kund, tvätt och fläta? What. Jaja, blir nog bra.

Puss puss




RSS 2.0