Onsdag

Hej hej!

Onsdag, som vanligt en ganska intetsägande dag. Förtsov mig, dumskalle.. Nu är det lunch efter ett tag tvilling permanent. Mår lite småilla så får se om jag lyckas få i mig något. Börjar bli en vana, detta förbaskade illamående. Blivit tokförkyld också, halsont, snorig, hosta ja ni vet. Fy och blä!! Klag klag klag, nej, det är en fin dag ute i alla fall. Det gillas.

Dagen har börjat så att jag vaknade ganska för sent, gick ut en runda med hunden, gav henne mat, bredde några kanelknäcke drack en kopp kaffe med grädde och kolla


Monday

Dagen har varit lugn. Kollat sista delen av millenium med mamma, varit ett snabbt ärende på banken, bloggat, varit ute med hunden, nyss sprungit en runda, gjort en sallad och ätit den. Så nu är det plugg som gäller, en hel bok att plugga in. Hoppas det går bra, jag har 10 sidor instuderingsfrågor. Wish me luck!



Sallad, gurka, majs, rödlök, kyckling, fetaost och cesardressing. MUMS!


Kramar

Underbar helg!

Hej sötnosar! Jag har inte hunnit eller känt för att sitta vid datorn och blogga i helgen när jag haft finbesök från Linköping. Men tänkte uppdatera er lite om vad som hänt under helgen.

Haft en super härlig helg, fredagen bjöd på praktik till 6 då jag sedan mötte upp Gustav som kom med tåget. Vi åkte hem till mig för en mysig hemmakväll.

Lördagen var jag på salongen från 10-13. Sen tog jag och Gustav en runda på stan, en fika på ehouse och en glass i solen som jag lyckades spilla på min nyinköpta stråhatt. Bra jobbat!! Sedan på kvällen hade vi kalas för mig, blev lyckat och sedan drog vi till slagt för att dansa. Det var också lyckat så tack för en jätte härlig kväll alla.

Söndagen var bakisdag på nova och en runda i stan sen hem, äta rester från gårdagen, mysa, kolla film, decka och vakna svintidigt av att Gustav skulle åka hem. Lika tråkigt var gång hjärtat!




Ett super snyggt armband av Sarah



Örhängen av mor och far



Sött halsband av Frida



Långt halsband "änglavakt'" från Eva och Patrik



Ett till armband från Lotta och Roger



Halsband och ring av Anlinna



2 Thomas Sabo berlocker av Gustav



10 röda rosor i en fin bukett av Gustav <3



Växt, blomma, kaktus? Söt iaf av Eva och Patrik



Jasminparfym av Danny



Nalle från Bukowski av mor och far



En härlig skavs av mor och far



Blommor av Sarah



Presentkort av Robin


Känns som min släkt och vänner har koll på att jag älskar smycken! ;) haha

Och sen har jag fått en massa pengar och ska i veckan iväg och få ett par inlines. Tack så mycket för alla gratulationer, gåvor och pengar älskade släkt, familj och vänner.


Puss på er! ♥

Massor att göra

Nu sitter jag i skolan efter samhällsprov som gick skit bra, blev sammanlagt 12 sidor, 6 fram och bakblad. Men men. Tror jag fick med allt, satt kvar 15 minuter efter alla gått och skrev. Snart har vi engelska, blää och efter det matteprov. Får se vad som händer idag. Kanske bara bli att dra hem plugga och träna. Mycket att göra. Får se om jag hinner med stan och ta ett glas, lagligt för första gången.



Mysklaris gillar inte paparazzi


Puss! ♥

Congratz Linnsan

Idag är det min dag, jag blir 18, vilket innebär att jag kan börja gå ut, beställa dricka på krogen, ta kör kort... lagligt iaf! Härligt =D

Fått lite fina grejer och pengar idag. Visar er senare när jag har tid för nu ska min bror köra mig till skolan.









Puss på er!

Hurtig eftermiddag

Efter jag varit i stan, fikatoch pluggat med Wendela så åkte jag hem. Sprang en runda på 30 minuter direkt, sen åt jag en talltik kvarg med mango, hallon, olika bär och annanas. Efter det stack jag ner till badet, simmade 1,5 km och bastade ungefär 45 minuter. Sen gick jag därifrån ner till solariumet och solade. Superskönt.

Nu sitter jag och ska äta kvällsmat och plugga lite 2 prov och ett läxförhör imorgon, gogo!



2 ägg med kaviar, lätt kvarg, morötter och gurka!

Nu ska jag plugga! Puss


Plugg i stan

Off till lund för att plugga med Wendela nu. Missade min buss till idrotten pga att jag satt i viktig telefonkö, tycker inte om telefonköer :(.Men fått det jag skulle fixat fixat nu så jag är nöjd!



Klippt mig också :)


Puss på er!

Jason Mraz säger: "I'm yours", så är han någon annans ;pPPpPpP

Uppdate peeps.

Nu sitter jag här helt lam typ. Huvudet vill inte som jag vill men vad gör man inte. Tänkte i vilket fall ta mig en dusch nu, göra mig lite iordning för att gå på sista lektionen som är tdrott i alla fall. Vi ska bara ha teori så det är skönt.

Ville bara säga till alla mina vänner att jag älskar er och att ni är det bästa jag har!




Godmorgon Huvudvärk =(

Godmorgon alla farböder och damer i landet! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra i alla fall, förbannad huvudvärk bara. Är van vid huvudvärk då jag har det var varannan dag, men vissa dagar är värre än andra och denna var sån. Speciellt imorse när klockan ringde halv 7, trodde jag skulle dö av den höga plötsliga ringsignalen som btw går såhär: dun dun, dududuuuundun dudu duuuduuudududu, This ain't a song for the broken-hearted, No silent prayer for the faith-departed, I ain't gonna be just a face in the crowd, You're gonna hear my voice, When I shout it out loud. Älskar Bon Jovi men inte imorse vill jag lova.

Nu har jag fått sova lite till, varit ute med hunden, gett henne mat och fixat frukost som jag tänkte avnjuta till ett avsnitt desperate housewives som jag inte hunnit se än.



En halv galiamelon, ett äpple, en tallrik lätt naturell yoghurt med honung och en kopp kaffe!



Tänkte att jag aldrig lagt upp bild på detta innan. Men när man är i köket så väldigt ofta springer klara upp i trappan för att ha. Så sitter hon där, sticker ut huvudet och iaktar vad man gör. Händer det något spännande så är hon snabbt på plats. Haha.


Ha en bra dag, det förtjänar ni! Kram ♥


Tisdag den 20de april

Hej sötnosar!

Dagen har varit speckad. Haft massor att göra i skolan. Först bruduppsättning på levande modell, tack för du ställde upp Jennie. Jag torterade henne med att fästa slöjan, "det gör fan ondare än att tatuera sig", haha, stackarn. Sen när det var klart och bedömt så var det bara på långhårsdockan för en kreativ bruduppsättning på den. Efter det färgade och klippte jag min tävlingsteknikdocka och lite av färgdockan. Säger er mycket va?

Efter skolan begav jag mig i regnet till Nova för att lämna CV i hopp om sommarjobb där! =D



Nyknullad tant var min look idag! Visst bjuder jag på mig själv!



Blev hyffsat nöjd med denna brudupsättning på Jennie!
VG+ men måste få det momentet till ett MVG senare.



Kreativ bruduppsättning på min docka, MVG :)



Pusspuss


Drawings

Längesedan jag lovade er lite bilder jag gjort. Nu kommer det!









Lite kländisar och inspiration från olika håll,


Kram på er ♥


Messiah Hallberg ! =D

God kväll. Dagen blev inte riktigt som tänkt.. efter skolan tog jag lite och käka sen stack ut och sprang  40 minutet, kom hem duscha och decka. Så vakna jag nu, fortfarande trött, men hade lite att få gjort som jag inte fick. Jaja.

Inte ätit nånting idag, åk pytte lite sallad i skolan och lite melon när jag kom hem. Inte fått i mig mer. Ska ner och fixa iordning lite fruk och ett stort glas vatten nu sen 22.15 ska jag kolla på roast på bern där Babben Larsson ska roastas av bland andra nykomlingen Messiah Hallberg som jag verkligen älskar!




När han var på RAW, galet underbar.



Puss på er!

Kundmottagning Polhemskolan

Nu sitter jag som receptionist på kundmottagningen, svara lite telefon, ta bokningar, ta lite betalt och sitta på facebook är mina uppgifter. Helt okej, måste vara här länge dock.

Vad ska alla göra idag? Känns inte som ni kommer svara mig här i vilket fall men jag frågade för att vara artig så det så. Jag ska i vilket fall plugga, träna och sen får jag se om jag har någon tid över för något ikväll, men känns inte riktigt så. Slutar klockan 5 här så..

Måste komma iväg och köpa inlines också, inte fått tummen ur röven och kommit iväg för att göra det än. Måste ha råd också, men ska fråga min älskade far om han kan hjälpa mig lite, eller helt. Tycker verkligen inte om att fråga om hjälp så, men får nog göra det om jag ska få mina förbannade inlines. Haha.

Sköt om er! puss


Skola

God morgon peeps! Nu sitter jag i skolan och det är ångest, ångest och åter ångest med måndag! Hatar det kan jag berätta. Men måste vara här så det är jag. Nyss haft samhäll, helt okej, sen matte och engelska som också är okej, men det är sista timmarna på kundmottagningen som dödar. Måste verkligen få något gjort åt min skoltrötthet, detta funkar inte länge till.

Men annars då, dagen bjuder på, träning och plugg. Boring.


Ha en bra dag! Kram

Kategorier!

Kategorier
  • Men vad gör man inte?
  • Min fina Klara ♥
  • Olika sorters texter
  • Roligt/Klipp
  • Shopping/outfits
  • Tankar
  • Teckningar
  • The Endless Story
  • Träning och kost

Skaffat mig kategorier och delat upp över 150 inlägg i dessa.. Så har alltså kollat genom varenda inlägg och spratat dem i mina kategorier. Men vad gör man inte för sina läsare?

Puss


Vem är sötast?



Jag är ju förfan bedårande!

Johan Glans







Kan inte hjälpa att älska honom! Bästa!


Puss

Longing for you ♥

Nu ha jag bestämt mig! Jag ska tattuera mig så fort jag har pengar till det, vet visserligen inte vad det komme kosta än. Pratat med personalen på "Hjärtat av guld tatuering" i malmö som verkar vara en riktigt bra studio. Vad det bli håller jag fortfarande för mig själv, men ska in dit under vecka och prata med dem. Längtar väldigt mycket!




Smek!

Kontrollbehov, människor ?!

Hej alla söta!

Idag är det söndag och min dag är en sån där typisk tråkig söndag, brukar försöka göra något å det men idag måste lite behövliga saker bli gjorda som städning, plugg och träning.

Tänkt på en sak ganska mycket. Alla har ju hört om vulkanutbrottet på Island som sätter hela Europa i en sorts kaos. En del av er har även drabbats av detta i form av att ni inte kommer hem eller inte kommer iväg. Människan har ett enormt kontrollbehov men naturen går inte att kontrollera. Alla forskare, experter och naturvetare kan inte förutse allt naturen kommer till att åstadkomma. Så hur mycket vi än vill och försöker kontrollera precis allt ligger naturen över oss. Människan är så skyddad i sina hus för vardagliga faror och problem så vi kan inte känna av när något är på väg som verkligen kan skada oss. Djuren känner däremot på sig när naturen har något på gång så dem flyr upp i berg och bort från faran. Människan däremot sitter på något labb med sina värden från små prover och digitala mätare som ändras konstant men kan ändå inte förutspå naturens egna plötsliga utbrott och krafter. Jag upplever detta väldigt poetiskt. Skönt att inte allt går att kontrollera eller förutspå. Tycker dock synd om mina vänner som sitter fast utomlands eller fick sina resor inställda. Men detta gav i alla fall mig en tankeställare och något att grubbla över. Alltid något!





Ha en bra dag! Kram på er ♥


Godkväll

Nu är jag hemma från Joakim och redo för sängen och ett avsnitt av Vampire diaries och sen filmen Precious som Sarah tippsade mig om.


Vill bara tillägga att jag saknar min förra hund, Thelma! Hoppas det finns ett liv efter detta där du har det underbart med massa mat, spännande lukter och en massa kärlek från andra hundar och människor!






Tänkte nörda mig vid msn ett tag till innan jag lägger mig.
Godnatt och sov gott!

Uppdatering

Hejsan alla bakfulla! Igår blev det en sväng till malmö och lilla torg. Det va väll trevligt men kan ju säga en sak, jag är trött på idiotkillar. Det förstörde kvällen lite, men ni finns överallt



På praktiken igår


Påväg hem.


Nu kommer Sarah snart hit och jag har inte kommit igång med min dag mer än ätit en frukost som btw bestod av fattiga riddare, digestive och en kopp kaffe. Nyttig man känner sig. Hmm.

Nu måste jag slänga mig i en snabb dusch, klä mig och göra mig iordning.

Kram

Fredag och helg!

Hejsan alla morgonpigga! Nu är det fredag och helg, så underbart. Dagens schema är något i form med: Praktik till 6, hem, duscha, fixa mig, in till malmö för att ta några glas på lilla torg sen är kvällen obestämd. Får se vad jag känner för och vad som händer.

Nu är det praktik, inte varit där på ungefär en månad och det känns inget bra.





Ha en bra dag! ♥

Mys i malmö

Kvällen va mysig, jag och Danny och Klara satt oss ner på lilla torg och tog en vanilla latte. Mumsigt. Sen gick vi en sväng och bara snacka skit.

Jag älskar vår och uteserveringar!




Bjuder på lite bilder från kvällen



Nu en trött klara!


Nu måste jag städa mitt rum sen är det bingen som gäller!



Puss på er och sov gott!

Sunny day, it's great!

Dagen har varit underbar måste jag säga! Två lektioner i skolan, sen ut i solen och dricka islatteslush-grej, hem och på med löparskorna, springa i 45 minuter i solen, duscha, göra sig iordning, slängt i mig en god cesarsallad, blogga och ta de lite lugnt och nu off too malmoe med Klarisen för en fika med Danny på någon uteservering.





Erkänner att jag ser ut som en stor bebis på bilderna... men bjuder på de!



Nu måste jag borsta tänderna, ta klara och bege mig.

Hörs sen, Kram ♥

Let me not to the marriage of true minds

Let me not to the marriage of true minds
Admit impediments. Love is not love
Which alters when it alteration finds,
Or bends with the remover to remove:
Oh, no! it is an ever-fixéd mark,
That looks on tempests and is never shaken;
It is the star to every wandering bark,
Whose worth's unknown, although his height be taken.
Love's not time's fool, though rosy lips and cheeks
Within his bending sickle's compass come'
Love alters not with his brief hours and weeks,
But bears it out even to the edge of doom.
If this be error and upon me proved,
I never writ, nor no man ever loved.

♥ william shakespeare


En dikt jag tyckt om länge och som vi hade uppe på engelskan i skolan idag. Underbar och så sann!

Off to school!

Morsning!

Idag är vädret underbart, har gått en långrunda, käkat frukost, duschat, gjort mig iordning för skolan nu...






ha en bra dag! ♥

Onsdag den fjortonde April

God förmiddag alla söta i lilla landet lagom!

Dagen har börjat som vanligt, gick upp (lite för sent), duscha, gjort mig iordning för skola, vilket innebär att ta på deo, jeans, en t-shirt, kavaj, moccajacka, converse, lite smycke, slänga i mig 2 ägg och en kopp kaffe, göra en take away termos med vaniljte och iväg. Åka buss med creed i öronen, komma 5 minuter försent, göra en kreativ bruduppsättning (som inte blev särskilt kreativ), men vad gör man inte? Och nu sitter jag här, skriver till er om min typiska morgon. Vädret är bra i vilket fall, I'm glad.

Tänker på dig hela tiden ♥





Tänkte göra lite kategorier här i bloggen, känns lite sent och jobbigt att rensa upp mina inlägg dock. Ska tänka på saken till i kväll.



ha en bra dag ♥


The Annoying Orange

Så jävla torrt... The Annoying Orange




Hey apple.. I'm not an apple...



Puss och Kram och God natt

Vilken härlig dag, nannanannananna!

Godkväll ♥

Dagen har varit kanon, asnice väder! Slutade skolan klockan 2, gjorde några ärenden för att sedan möta upp Jennie och några till för en snabbtitt på espressohouse. Lite senare träffade jag Frida och fikade i 3 timmar. Massor av snack att ta igen. Trevligt att träffa dig gumman.

Just nu tar jag det bara lungt, ska ta Klara på en runda nu och sen träffa Sarahisen och mysa.


Puss och kram!

Tisdag den 13 april 2010

God morgon. hade lite tid över så slänger in ett inlägg här. Dagen bjuder på en lektion i skolan, fika och lite ärenden med Jennie i stan. Sen skulle jag nog klämma in en fika med Frida också. Och dagen slutar med mys och träning.





Ha en superbra dag, kram! ♥


Det löser sig alltid

Kära läsare!! Måndag, ny vecka, nystart, nya mål och ny inställning!

Nu är det ut med det gamla och in med det nya som gäller! Stenhårt. Imorgon börjar allvaret med skola, träning, kost och livsnjutning igen. Verkligen jätte skön känsla jag har just nu.

Det kommer inte bli 4 tokträningstimmar om dagen och stenhård diet, nej nej! Utan 1-2 timmars träning på gymmet 6 dagar i veckan, på med löparskorna och ut i det sköna vårvädret minst 3 gånger i veckan. Dra ner på kolhydraterna till samma nivå som innan. (Slarvat nu i 2 veckors tid) men har varit sjuk så inte så mycket att be för. Lagt på mig ett par kilo som ska jobbas bort så jag blir nöjd igen.

Har även bestämmt mig för att köpa inlines så jag kan få ännu mer variation i min träning!


Puss på det! ♥


Sjukling Linn

Hej bloggen och dess läsare!

Skojar inte när jag säger att jag haft världens TRÅKIGASTE helg ever!!! Mår illa som en gris. Inget kul alls. Idag har jag försökt sova, sova och sova. Men min telefon har ringt som en idiot så har inte kunnat sova en ens en liten stund. Men tack för att ni bryr er, ni är guld mina kära! <3

Hoppas er helg har varit bättre än min! =)



Nu ska jag ner och köpa melon!
Pusspuss

080410

2 veckor till linnsan fyller 18! Wiiho


Hej allesammans förresten! ♥

Allt är bra med er eller? Hoppas det i alla fall. Dagen har bjudit på lite smått och gott, skola, vanillalatte med Wendela i solen, långrunda med vovvsingen i det fina vädret och nu bara dega framför datorn och kolla roast på bern som är så galet bra btw.

Men skojar ni med mig att det börjar regna nu och som gräddet på moset hänger kanal 5 play sig?! Detta förstör nästan min dag. Hmm, bad!

Längtar efter ännu mer vår med grillning, shorts och sena utekvällar på mysiga uteserveringar!



puss på er!


The endless story

Hej allesammans. <3

Har inte skrivit till er på en vecka nu. Har inte haft tid, lust eller något att skriva som jag vill dela med mig av. Men nu tänkte jag i vilket fall berätta för er vad denna själ har haft för sig.

Åkte i onsdags förra veckan till Linköping för en långhelg med Gustav. Tiden där bjöd på massa mys, onyttigheter, påskmat och ännu mer mys. Du är underbar!


Känner mig ganska tom på saker att skriva så ni får nöja er med det sålänge så ska jag lägga mig och vila.


Puss

RSS 2.0