Typ.. något

i stil med såhär känner jag mig just nu. Lustig..


nu undrar ni, vadtusan är det för känsla? :O



Dagen har varit mysig hos mina kusiner, verkligen! Klippt båda skitungarna och min moster.

Jag och pojkarna



Jag känner mig väldigt fåordig idag så ni får nöja er med bilderna. Kanske kikar in me ett till inlägg lite senare ikväll.. Just nu orkar jag inte kan jag meddela.


Puss på er mina söta!


Påsklov, ohhyeees!

Hej hej. Nu sitter jag hos min moster Eva, har nyss fikat och snackat ett tag. Ska väll snart in till Kävlinge och hämta mina busiga kusiner för lite lek och klippning.

Kan berätta för er att nattens sömn har varit värdelös, sovit till och från, vaknade med värsta huvudvärk och illamående. Varit förbannad på hunden för hon har varit jobbig (fast egentligen är det inte hon utan att jag inte kunde sova som gjorde mig arg). Men nu har dagen kommit igång och jag är inte lika irreterad och stressad. Känns skönt.

Dagen bjuder på mys här hos mina kusiner, sen ikväll ska jag småpula lite klart med bilderna (det var lite hon ville ha fixat efter hon sett bilderna), packa till Linköping och såntdär smått och gott. Ta hand om min vovvsing står ju alltid på schemat också. Hon är med mig här föresten och har lite problem med katten just nu. Klara vill leka och busa, men det vill inte katten kan man säga, utan han ligger i soffan bredvid mig och låter som han plockat sitt lustiga morr från Mars eller nått. Kul.


Ha en bra dag.
Puss

Äntligen klar

5 Färdiga!






Sådär, nu är dem klara! Känns galet skönt att bli klar.



Godnatt mina söta!


Myshelg

Tänkte dela med mig lite av min lugna myshelg. Fredagen bjöd på middag hos mina kusiner sen myskväll hemma. Lördagen bestod utav shopping med mammi och mot kvällen blev det filmen the blind side, en mycket bra film, godis och massa mys. Söndagen var såndär typisk bra söndag, långrunda med vovvsingen, slappande i sängen, stor frukost, myskväll med hallon och chokladmousse och film, som vi totalt missade.. men ändå.



<3 

 


Dagen har bestått utav att teckna teckna teckna, gå med hunden, gå med hunden, äta lite, prata med Gustav.... typ, inte så jätte intressant. Kan slänga upp bilderna lite senare.


Puss på pannan


Spring

Som lovat lite inhandlade kläder från helgen!




Linne från Zara, Moccajacka Veromoda, Jeans Gina Tricot



Klänning: the Garden collection by H&M



Topp från Zara, shorts från H&M



Topp från Zara, shorts från the Garden collection by H&M



Puss


Bikinitävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Lördag

Hej hej.

Dagens väder? Vad är detta när man äntligen fått smak på våren i några dagar? I vilket fall så har jag shoppat en del vårkläder idag, bockat av en del från min lista, men än en del kvar. Kan visa er när jag får tid. För just nu är jag upptagen med my "high class man candy" ;). Haha...

Slänger upp några bilder från gårkvällen.


Toalettbild, mobbat.. från mina kusiner



Klarisen fick följa med och hämta upp Gustav



Trevlig lördagkväll, min kommer bli en myskväll hemma! Me like


Puss

Fredagsmys

Dagen har varit speckad, igen. Nu är det dags för middag hemma hos mina kusiner för att gratta deras mamma i efterskott. Så nu far vi till Lomma. Sen ska jag in till lund och möta upp Gustav sen är det fredagsmys som gäller för hela slanten!



Ungefär såhär glad är jag just nu!



Puss och ha en trevlig kväll


Dumma huvudvärk

Gårdagen var minst sagt proppfull, vet inte var tiden tog vägen riktigt, men städade, solade, ren bädda, hämtade ut skorna från Nelly, sprang en runda, gick en timme med hunden... typ. och på kvällen var jag helt slut och orkade inte skriva till er.

Men maten blev såhär:

08.30 Kvarg med hallon och mango och en kopp kaffe
10.00–11-00 Smoothie (2 ägg, linfrö, yoghurt, smoothiefruktmix, jordgubbar och 2 bananer)
12.00 Sallad
14.00 En riskaka, ett digestivekex och en kopp te.
20.30 Stekt kyckling och grönsaker med grilladpaprikakeso
22.00 En stor kopp te.


Dagen
HEJ GALEN HUVUDVÄRK. Helt sjukt, en vecka nu har jag lagt mig med och vaknat med huvudvärk. Men idag var det gånger 10, smärta. Men tog två panodil, ett glas vatten och somnade om i hopp om att det skulle hjälpa. Lite har det hjälpt faktiskt, förvånandevid.

Hoppas de blir bättre mot kvällen i alla fall. Nu ska jag försöka pilla i mig något att äta och dricka sen ska jag lägga mig igen och vila i hopp om att jag kommer orka sätta mig och rita lite sen.

 

Smek på er mina vänner


Lucky love...Lucky looooove

Hej sötnosar!

Jag blir lykligt kär i våren, kär i värme, kär i massor! Mihihi. Lyckligt dag och i morgon bjuds det på en efterlängtad helg. Ska bli så skönt att ha dig här Gustav! <3

Vad denna dagen bjuder på då mer än ett underbart vårväder är just nu lite mellanmål sen ska jag rita klart 4 bilder, träna och gå en långrunda med vovvsingen!


Längtar tillbaka till sommaren som var



Ha en bra dag! puss

En snabbis

Just de, dagens intag och täning!?


Mat

08.30 2 ägg, två knäckemackor och en kopp kaffe
termos med te till skolan
10.00-11.00 Smoothie (blåbär, "blandade frukter och bär", lätt vanilj yoghurt, linfrö, 2 ägg)
14.00 Två fullkornsmackor med kalkon och en kopp kaffe.
15.00 En kopp te
19.00 Stekt kykling och grönsaker med keso
21.00 Två digestive

Ingen tränig alls idag tyvärr, inte orkat.


Puss och godnatt

MUMS

Ville bara visa er denna!

Hade köpt den dirr om jag hade haft en fast inkomst utöver studiebidraget. Så galet snygg så jag blir tokig!

 
Ni hittar den på nelly.com



Mums på den

Daddy's little girl

Hej allesammans. Dagen har varit, ja vad ska man säga, tom, tung... I vilket fall så har jag varit i skolan, kommit hem, ritat, sen kom Wendela så pluggade vi, rita igen, middag, handla, skicka iväg CV lite här och var och nu städar jag lite. Det var en snabb sammanfattning för den som bryr sig.


:'(






Kram

GHD

Nu är jag i skolan på föreläsning av ghd. Ganska bra faktiskt. Kul och nyttigt att lyssna på. Nu börjar vi snart igen.



Mihihi.

GHD = Good Hair Day


ciao

jag saknar inte dig, jag saknar den du var förut!

så sant som sagt, ännu en smart grupp på facebook!

Godmorgon förresten! Hoppas er natts sömn har varit bättre än min. För den har varit hemsk vill jag lova. Eller hemsk och hemsk, fruktansvärt orolig. Somnade tidigt igår, vaknade 2 gångr av att mobilen ringde, sen hade jag svårt att somna om. Vaknar 511 gånger också tror jag.. Men vadtusan, jag är pigg i vilket fall.

Det ser ut att kunna bli en fin dag, det är mulet, men ljust så det gör mig glad!

En av dem som ringde inatt var så sjukt oväntat, för det första så har jag inte snackat med honom på ett halvår så väljer han att ringa mig klockan 2 en tisdagnatt, märkligt. Men det var skönt att höra hans röst.


Ha en bra dag,
Kyssar

Food

Godkväll alla grymma tjejer och killar! Dagen har varit minst sagt tung och jag skojar inte.

Tänkte dela med mig av dagens intag av mat och dagens träning.

08.00 2 ägg, lite yoghurt, enkopp kaffe, två kapslar äppelcidervinäger
sen en termos te påväg till skolan
10.00-12.00 (lite då o då) en smoothie (blåbär, björnbär, linfrö, 1 ägg, lätt naturell yoghurt)
15.00 två riskakor, två ägg och en kopp kaffe
sen har jag inte ätit sen dess, ska nog ta en kopp te och nån knäckemacka med kalkon på nu.

Träningen blev inte så speciell, sprang i kanske 20 minuter ute innan jag begav mig mot gymmet, väl där fick de bli ett halvtimmespass mage. Men bättre än ingenting.



Sådär ser man ut en tuung tisdag!



God natt

Orättvisa?

Jag vet att jag tänker som en bortskämd liten snorunge, men jag tycker detta är orättvist. Ett specialiserat team, läkare, smärtklinik... fuck. Ta mig någonstans annat än här, snälla.


Nej, glada miner gott folk, jatack. Helg till alla nuuuu!! (speciellt mig och hunni)



Lite passande bilder bjuder jag på i alla fall mina vänner!



Mohahahahaha



Ta hand om er, ta vara på dagen, gör den till det bästa och allt det där. Det är en fin tisdag.

Bamsekramar


Everybody's looking for love

På ett eller annat sätt i alla fall !

Godmorgon mina fina läsare! Dagen har kickat igång med skola. Vi ska sätta upp en klasiskt bruduppsättning, men jag tvingas på ett möte jag inte vill på om en halvtimme så inte lönt att jag börjar. Önska mig lycka till eller något. Känns inte sådär kanonbra om jag ska vara ärlig. Men vad gör man?

Sitter nu i skolan och mumsar på mitt morgon te (grönt te med mint), suupergott. Det är nog det absolut bästa med morgonen, teet (stavning?).. Eller ne, kanske det bästa med morgonen är när man vaknar med sin älskade vovvsing i famnen och hon gör en sak som är det mysigaste jag vet. Hon tar upp sin varma mjuka nos mot min mun, eller nånstans i närheten i alla fall, utan att slicka och bara andas sådär morgonvarmt och härligt och trycker sitt huvud mot mitt så jag kan pussa henne och säga godmorgon. Så ligger vi och sträcker på oss några minuter innan jag måste upp, klä på mig och ut med henne. Visst låter det underbart? det är det också. Det bästa! Det klår vilken kille som helst (förlåt mister), men det är sant, nästan i alla fall.

Nu blev detta inlägget ett kärleksbrev till min hund nästan, creepy. Whatever, hon är min ängel och bara för de ska ni få en bild på mitt hjärta!


<3

 

Smek


PMS, Prästkund, Pliktverket,

Ja, ni ska få veta vad jag menar!

P1. Fick världens mensvärk vid halv 12 idag i skolan, skojar inte, kunde inte stå rakt på hela eftermiddagen, så va det så passande kundmottagning klockan 13.15, superskoj när man inte ens kan stå rakt och ännu mindre fokusera sig. I vilket fall kom min kund, försenad, så fick be henne om ursäkt för att jag inte kunde stå normalt och förklarade att jag hade värk i magen. Fick iaf henne fin och klar i hyfsad tid.
P2. Kunden var präst så i 2 timmar snackade vi prästgrejer, mohihi. Linnsan kan om hon vill!

P3. Väl hemma vid 5 tiden hade jag fått ett brev från pliktverket. "Pliktverket kallar dig till antagningsprövning vid Regionkontor Kristianstad, Ö Kaserng 3. Antagningsprövningen pågår under en dag. Du ska vara på plats senast kl 08.00 den 22 april 2010." Självfallet på min 18års dag!???! Kanonkul!


Nu är jag iaf hemma från gymmet. det blev ett kanonpass med 40 minuter på löpbandet och så tränade jag rumpa och lår, träningsvärk väntar på mig inom de närmsta dagarna! Var även nyss ute med vovvsingen på en timmes runda.





Tänkte jag skulle sammanfatta vad jag äter och hur jag tränar om dagarna. Ni kan lika gärna få vara med på det.

Dagens intag:

Två koppar kaffe
Två koppar te
En smoothie (annanas, mango, kiwi, yoghurt, havregyn, ägg, linfrö)
2 äpple
En liten bit fisk och sallad
6 riskakor med ost eller kalkon
3 digestive



Nanna sött mina vänner!


Skor

Dessa blev precis beställda, wiho !




 

Fick bli lite störiga ändringar för av de 4 skorna jag hade i min shoppingbag fanns bara 2 kvar i lager.

Nu är det gym som gäller mina vänner!


Love it!


Inköpslista

En snabb sammanfattning

Att inhandla:

KLÄDER
Moccajacka
"Militäriga" kläder
Shorts
Vårväska
Slina, ljusa jeans
Mönstrade leggins
Ljus kavaj
Vår-klänning/tunikor
Vårkjol
Underklädesset


SKOR
Beställa från Nelly (3 pumps, ett par vårskor med kilklack)
"Rejäla" vårskor (skor som man kan gå mycket i)


TRÄNING
Fettförbränning och prestationshöjande medel
Proteinpulver
Vattenflaska
Gymskor

ÖVRIGT
Fixa naglarna
Smink (rouge, våriga ögonskuggor och läppstift)


Det blev en del, det kommer kosta att ligga på topp. Allt ska inhandlas denna eller nästa månad.



Puss på shopping!

Mulig happy måndag

Morsning! Dagen började bra, vaknade pigg för en gångs skull. Trotts de är mulig och tråkigt väder ute så är jag pigg och glad idag. Blev bara bättre när hunni ringde mig när jag satt på bussen och berättade att han bestämmt sig för att komma på fredag. Så nu längtar jag som en tok till helgen och det är bara måndag. Men vad tusan!

Har nyss suttit på min mattelektion och tänk över vad jag behöver inför våren och rent allmänt sådär. Skrev ner allting i min kalender. Mamma och jag ska shoppa och ha en långdag på lördag så nu har jag lite koll på vad jag ska kolla efter. Får bära med mig kalendern så jag kommer ihåg allt för det var en del. Hinner inte skriva ner det nu dock för min lektion börjar snart. Men ni får veta senare.

Nu ska jag på lektion, ha en bra måndag, gör det bästa av dagen. Har ni inget att göra så gör något förnuftigt och skicka iväg ett gulligt sms till någon ni bryr er om. Det har jag gjort i alla fall.

Puss på er!


Mysdag

Godkväll läsare!

Min dag har verkligen bara bjudit på mys, en löparrunda, långdusch, myskväll med Sarisen och sådär! Askalas. Nu är det fantamej sängen som gäller. Hoppas ni hade en bra söndag.



<3



Natti Natti


2 minibussar, 15 tjejer och en Robert senare

Vår tripp till Jönköping blev minst sagt händelserik. Får börja med att berätta om hur dagarna har sett ut. Vi lämnade Lund, Polhemskolan halv 10 i fredags så körde vi två minibussar och en bil upp till Jönköping för att kolla in frisörmässan som ägde rum på Elmia i helgen.

Fredagen var ganska lång och lugn, när vi kom fram till vandrarhemmet upptäckte vi att de var jämnt med marken och nybyggt på ett annat ställe. Efter en hel del om och men hittade vi vårt hotell, checkade in och tog bussarna till ett köpcenter A6 i närheten. Dödade lite tid där, (gud vad fina vårkläder det har kommit ut). Mot kvällen blev de lite let’s dance, godis och myskväll.

lördagen var vi på mässan hela dagen, som innehöll mycket försäljning, modevisningar och dylik. De var en rolig, men lång dag, 10-18! Efter detta stack en buss till stan för att kolla bio, det blev remember me med Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan. Den var bra, inget wow kanske, men djup och bra. 

 

Lite gobitar från Emlia


Bobby va där så klart skulle vi ha bild


Jag och Wendela blev trötta!!


Wendela och Jag <3


Wendela, Linn, Robert


Ascool modevisning, kolla in de håret, wow :O


Denna visningen gjorde dagen faktiskt.



Nu över till tragedierna
Som jag sa så har helgen varit händelserik, i alla fall när det gäller minibussarna! Det började kanon, men så när vi stod parkerade utanför mina lärares hotell så vet jag inte riktigt hur eller varför men så backade den ena minibussen in i den andra, PANG, helt oväntat!! Så resultatet av detta blev 16 panikslagna tjejer som inte kan mycket mer än skratta, skrika eller prata om saken väldigt högt. As kul, men lite dumt kanske.

Sen andra tragedin började såhär, vi skulle tanka polhemskolans minibuss så vi kör till Shell. Väll där så börjar vi fundera på vad tusan den ska tankas med. Vi börjar läsa instruktionsbok och letar efter någonstans i bussen som det kan stå om den är bensin eller diesel driven. Vi hittade varken något på bussen eller i instruktionsboken så några tjejer går in i macken och frågar snällt om han kan hjälpa oss och då är den en ung kille som säger att han nog kan hjälpa oss. Skit snällt. Så medans jag sitter i bilen och läser i instruktionsboken så kommer han och säger åt oss snällt att bara starta bilen. Han hörde direkt, helsäker på att det var en dieselbuss. Alright, vi tackar så mycket och tankar den med diesel. Det gick väldigt trögt och vi trodde de var fel på maskinen vi hade valt så vi bestämde oss för att bara tanka för en hundring för att ta det på hemvägen istället. Vi körde till vandrarhemmet och undertiden snackar vi med vår lärare som säger att den nog är bensindriven. Jaha, vad fan gör vi nu, jo 5 av tjejerna ringer sina manliga-bilfolk. Det var en bensin bil… Men vi löste det, vi spädde ut det lilla vi hade tankat med diesel med bensin samma kväll. Hemvägen dådå gott folk!! Den började gå sakta, överhettad motor, motorhuven rykte och vi fick parkera på Statoil.

-          Hej, vi har ett problem!

-          Okej?

-          Ja, nu är det så att vi har tankat vår bensindrivna buss med diesel, och nu ryker det som tusan. (8 skånska tjejer i en minibuss)

-          Jaha…… Nog bäst ni står still ett tag!! (hahaha)

Men det var kylarvätskan som var slut, och jag tror nog den var sönder för den drack något sjukt med kylvätska.

Men nu är vi äntligen hemma efter en lång helg!

 



Det blev långt, hoppas er helg varit kanon
Puss


Jönköping

Godmorgon alla söta! Hoppas ni sovit gott, de har jag i alla fall. Vaknat sådär mysigt denna morgonen faktiskt, gillas. Nu ska jag till Jönköping, har världens huvudvärk, men ska väll bli kul. Hoppas på en bra helg. Ska dit med klassen och va på frisörmässa.



En morgontrött, helt omsminkad Linn


Jag får önska er en riktigt härlig helg, kommer inte kunna skriva till er förens söndag, men då kommer de förhoppningsvis, (om Linnsan någon gång kan använda kameran), lite smaskiga bilder.


Puss på er och trevlig helg!


<3

HAHA, ännu en rolig en


Helt seriöst, vad är det med killar och min facebookchatt denna veckan?



Läs om ni orkar, det är kul.



Kolla in hans kommentarer då!

Christoffer
Läget?
14:33Linn
bra
sj
16:31Christoffer
Okej, jo bra men sliten
16:31Linn
ok
16:32Christoffer
Oj kul svar :):)
16:32Linn
if you say so.
16:33Christoffer
Vad är ditt problem???
16:34Linn
jag har inga problem... så vet inte var du fått de ifrån
16:34Christoffer
Din attityd
16:34Linn
inte mitt problem
ditt kanske.. men inte mitt.
16:35Christoffer
Ehm det är du som har den oförståliga attityden inte jag
Jag är aldrig kaxig mot folk
16:35Linn
inte jag heller
16:36Christoffer
Orka att du håller på med mig utan någon som helst anledning.
Ha en bra dag
Förlåt för att jag försöker prata lite med dig
16:36Linn
varför vill du snacka med mej?
jag håller inte på
ger dej bara svar på tal
16:43Christoffer
Vi har känt varandra ett tag, eller glömt de?
16:43Linn
eeh, okej.
så de är anledningen?
har du glömt alla taskiga saker du vräkt ur dig?
16:45Christoffer
Som jag vräkt ur mig? Var det inte tvärtom? Jag minns att jag fick ta en del skit för att jag gillade dig :s
16:45Linn
fick ta en hel del skit, skojar du?
jag har inte sagt ett taskigt ord till dej
16:46Christoffer
Nej? Jaså har du inte?
16:46Linn
bara sanning och saker jag kännt
inget taskigt
där är vi olika som tusan
16:48Christoffer
Där är vi olika? Vad jag vet så har jag oxå sagt vad jag känt. Vilket var att jag gillade dig. Men då kom den så kallade kniven fram, eller i ditt fall var se rakbladet.
16:49Linn
du skrev att jag var en självisk, egotrippad bitch och diva som inte tänker på någon annan än mig själv och mitt utnseénde och att du inte fattade hur jag kunde ha vänner
något i klass med det lovar jag att jag inte sagt till dej
16:54Christoffer
Aa saker man säger när man blir tokdissad och ignorerad..
16:54Linn
nej, det är inte saker man säger
och bara för jag inte ville ha något med dej ger de icke dej rätt att prata så till mig
ingen pratar så till mig.
och så är det med det.
en gång är ingen gång, men 2 gånger är en gång för mkt.
16:56Christoffer
Ok. Jag fattade dock aldrig varför jag fick dissen flera gånger om. Inget som skiljer mig från dom killarna du träffat/träffar.
16:56Linn
hmm, jo
17:01Christoffer är inte inloggad.



Vi fortsätter.
17:16Christoffer
Okej!
Okej.
17:17
Linn
har förberett ett asnice blogginlägg om detta så du vet, om det är okej för herrn och han kan stå för vad han sagt?

17:18
Christoffer
Hm det är inte okej nej? Detta är mellan oss
17:19Linn
ledsen att göra dej besviken då.
17:20
Christoffer
Visst lägg du ut det och det blir en anmälan. Man har ingen rätt att lägga ut saker om folk på nätet utan personens tillåtelse.
17:21
Christoffer
Och vad är det du ska lägga ut? Att jag är minst lika bra som dom killarna du träffar? Aa det står jag absolut för
17:23Linn
för det första så träffar jag inte "killar". För det andra, dem jag träffat känner inte du och kan därmed inte yttra dig om saken. För det tredje har ingen av de killarna jag träffat kallat mig för kall, egotrippad och elak bitch rakt i mitt ansikte, helt utan anledning. Så för det fjärde, du är inte i närheten av vissa av dem jag träffat.



Sorry Christoffer, men det var bara för kul för att inte visa mina bloggläsare lite vardagsdrama. Du är inte mycket att visa respekt efter vad du sagt till mig och efter vilken dålig respekt och lojalitet du haft gentemot mig så lägger ingen vikt i ditt parti här.




Puss

Torsdag !

Kväll redan?!

Yepp, dagen har bjudit på färgutbildning av Maria nilas färger, en sväng på stan, fika med Sarah och träning. Kort och gott i alla fall. Har även haft en ganska intressant meningslös konversation med en gammal "vän" på facebookchatten.. hmm, i stil med den jag hade med Robin...

En del av de!

17:17Linn
har förberett ett asnice blogginlägg om detta så du vet, om det är okej för herrn och han kan stå för vad han sagt?

17:18
Christoffer
Hm det är inte okej nej? Detta är mellan oss
17:19Linn
ledsen att göra dej besviken då.


Ska man slänga upp de?



Puss på er


Tröttis

Gokväll gott folk. Kväll och det känns, börjar redan bli tröttis. Känns som lång, helt full dag. Skönt att den är över. Gick kanon på gymmet i alla fall. Sen har jag gått en långrunda med hunden och Sarah. Hon stannade även på lite temys. Du är finast gumman, så du vet de!

Känns faktiskt som sängen kallar efter en dejt med Linnsan och Klarisen nu. Så jag önskar er alla en god natts sömn med fina drömmar. hihi



Godnatt, pussar på er!


Dagens

Dagens låt blir denna från lilla melodifestivalen av Ulrik Munther! Den spelades i tekniksalen på högsta volym i skolan idag, ashärlig låt och passar dagens känsla!


Lyssna och bli glada







Den åker in i MP3en och in i öronen nu på gymmet! Great!

Nu beger jag mig.

Puss

Humant Papillomvirus

Varit och vaccinerat mig mot just de, humant papillomvirus, med andra ord, livmoderhalscanser. Det var andra sprutan, en kvar. Ville bara säga att jag hatar verkligen sprutor. Fick någon chock av en spruta jag skulle få i nian så jag blev helt hysterisk och tårarna kunde inte sluta rinna. Men nu dessa två sprutorna har varit helt okej, en jätte duktig sjuksköterska som gör de på mig. Snackade med henne om de var någon kille som hade gjort de, och det fanns en som tagit vaccinet. Haha, han har ingen livmoder? men de va nog för att man blir även skyddad mot kondylom så. De ni! Vad gör man inte?


Nu är det pepp inför gymmet i några minuter sen träning som står på Linnsans schema! KÖR HÅRT FÖR BÖVELEN!





Grymt !


Morsning

Onsdag, 14 dagar

Idag försov jag mig, ovanligt. Fick springa till bussen, hann precis stanna den, ovanligt. En sak, vad är det med sura svenska busschaufförer som säger åt mig att gå en minut tidigare, varje gång jag är lite sen. De har väll inte dem med att göra och dem vet att jag alltid kommer i sista möjliga sekund. Dem har nog lärt sig de nu efter mina 5 års pendlande med den bussen. Det spelar ingen roll när jag går upp, jag har ändå miljoner saker att göra 5 minuter innan min buss går. Kan inte jag hjälpa. Fast vissa, speciellt en chaufför, är supersnälla och bara ler vänligt, suckar lite medlidande åt min stress och tacksamhet över att dem stannar och släpper på mig. Me like that! Ni är mycket uppskattade i min vardag vill jag lova. (A)

Nu sitter jag i skolan i vilket fall, har hunnit ta igen en del jag missat under min enorma frånvaro den senaste månaden, känns mycket bra. Har en timme till på mig att jobba undan lite, thats nice (brittisk dialekt).


Ha en super bra dag alla söta.


Kärlek

Skofantast !

Ska försöka få mamma att beställa lite skor till mig idag när jag kommer hem.


Dessa bland andra

Electric SEK 399, Timeless - NELLY.COM



Bara så ni vet de


ha en bra dag

"High class man candy"

I do miss you !! <3



Godmiddag allihopa. Sitter i skolan och funderar över hur jag ska lyckas bekämpa denna hunger jag känner just nu. Får bli en kopp te tror jag, får ta något nyttig mellanmål när jag slutat och kommit hem istället. Sen bjuder dagen på ett härligt pass på gymmet och en löparrunda, me like.

Tänkt mycket på om jag ska tatuera mig, var, vad och när. Kan icke bestämma mig.



Ha en bra dag allesammans!




Smek

Heeellooooo

Tjabba, plugg på plugg! Inte kul, fick reda på at vi har prov imorgon. Så nu tragglar jag färglära.

Jobbigt med såhär långa skoldagar, inte hunnit mer än komma hem, springa en runda, käka och nu plugga. segt.

Tänkt en del på sommarjobb idag, måste skicka iväg lite CV, även där inte står så mycket, får bli lite mer som ett personligt brev tror jag. Mohihi. Snackade även med Gustav om detta, hans förslag på sommarjobb lät ganska lockande faktiskt, får se vilket jobb som bjuder högst. hahaha.

Citat från dagen: Det känns som jag har ett hårstrå mellan benen, alltså i fittan. Det rivs, usch!!



När jag kom hem hittade jag egobild på herrn i min kamera!


Även denna killen har en läsvärd blogg. kolla in den http://gustavbonta.blogg.se/



Kyssar

Du är konservativ för du inte vill vara min KK

14.58Robin
vill du ses så fine, men jag kommer inte låtsas att jag inte vill äta upp dig.
14.58Linn
Tyärr då går det inte.
14.59Robin
okej
varför?
14.59Linn
för det passar sig inte
14.59Robin
vad är det som är fel med de?
15.01Linn
Inte sagt att det är något fel
15.01Robin
varför vill du inte bliuppäten av mig då ;)
15:01Linn
för det passar sig inte
15:02Robin
?? om du bara hade kunnat slappna av lite hade i kunnat ses fika, festa göra grejer & haft grymt sex
15:03Linn
jag villl inte ligga med ditt förflutna eller dig, men fika och festa absolut
15:03Robin
haha förflutna? låter som jag är mördare
15:03Linn
du förstår säkert om du tänker lite.
15:04Robin
jag tycker du är konservativ, gameldags och ospontan
15.04Linn
jag vet
15:08Robin
så jag vill inte umgås med någon som är så.. hör av dig när du slappnat av lite
15:09Linn
nej
du är inget att ha visar du just nu.



Rolig du är Robin, hahaha! Shit manhattan.



Vad är det med killar? allvar.

- Vill du knulla mig?
- Nej!
- Gud vad du är konservativ, gameldags och ospontan då

Förfan alltså, pinsam, skämmig, respektlös och sååå egotrippad så de är inte sant.





Smek


Helgen!

Back to school!

Sådär, nu är man i skolan igen. Känns väll sådär, lyckats piggna till lite nu iaf. Har samhällslektion men vad gör jag och Wendela? Kollar bloggar, facebook, klädessidor och målar naglarna.. Men vad tusan.

Gustav åkte klockan 5 i morse. Inte sådär jätte kul. Men haft en superbra helg visserligen men ville inte den skulle ta slut. Men gissa?! de gjorde den.



HELGEN

I fredags hann jag inte med så mycket mer än praktik till 6, hem, duscha, fixa mig, käka, tillbaka till Lund, fika med Danny sen möta upp min mupp, åka hem, mysa och sådär, sova. Lördagen bjöd på en heldag med Gustav, långrunda med Klarisen, en sväng på stan och melodifestivalen. Söndag dådå, det blev en till långrunda med vovvsingen, massa mys och Alice i underlandet igen.. Helgen har varit jätte mysig. Nu är det saknad som står på schemat, jippi!


Anyway. Nu ska jag bita i det sura äpplet och kämpa mig igenom en låååång skoldag.



Ha en skön vårvinterdag. Puss

The endless story

Hjärnhälsan, hejhopp...


vem fan är måtta och varför skulle jag vilja dricka med han?



Godkväll alla glada läsare. Fredag?!?!?! Igen, äntligen. Haft en lugn vecka visserligen. Måndag och tisdag var jag ledig, onsdag vanlig dag, torsdag var det bara en lektion och idag praktik.

Vad händer ikväll då gott folk? Slå klackarna i taket kanske? Gör det för mig då också. Blir ännu en lugn helg för min del. Ska väll bli trevligt det också. Mohihi.

Hemma från praktiken nu i alla fall, Sarah orkade inte fika, så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt.. hmm, vila? nopp, inte min grej trotts allt.

Nu ser jag att mitt inlägg är superhoppigt, konstigt formulerat och upplagt. Känner inte för att ändra det heller. Och denna parantesen gör bara inlägget värre så jag slutar skriva nu.

Eller nu, vill bara önska er en trevlig kväll så hör jag nog av mig senare igen.


Kyss

Off to

PRAKTIKEN






HAVE A NICE DAY !!


Hjälp (?!)

Vill inte ha din hjälp, klara mig själv, hur ska du kunna hjälpa mig, klarar mig själv, vill inte ha någons hjälp, någonsin med något, klarar mig själv.


Döda mig, vill inte ha någons jävla hjälp. Fuck de.



Längtar efter sommar och vill ha den här nununununu!!!













Mina sommar bilder!



Smek


Onsdagen den 10 mars

Shit Manhattan!


Sitter i skolan, har lektion men tog mig en liten rast.. för jag har noll fantasi för de vi ska göra. Kombinerad, kreativ uppsättning med overlaps och loops. Ogilla när man är så död som jag är nu. Efter denna lektionen har vi ännu en mardrömslektion, tävlingsteknik som jag känner måttligt efter i. Sug av mig. Och efter det har jag utvecklingssamtal. Kill me! Nej, hör ni hur glad Linnsan är idag.


Wendela och Klara <3


Hoppas de blir bättre bara jag får komma ifrån detta fängelset i eftermiddag, träna, rita och mysa med Klara.. Känns som eftermiddagen blir bättre än skoldagen. Kalas.

Sådär frustrerande trött på mig själv också kan jag tala om. Men nog nu.


Ha en superpowerdag!

Mucho Love


Need to study

De va ganska mysigt med mamma i stan faktiskt. Köpte lite "behövliga" grejer till håret på glitter. Ett snyggt diadem, en fläta, en stor och en liten klämma. Vi fikade på Holandia, mitt favoritfik i Malmö. Fick bli en vanlijbulle och varm choklad! MUMS och onyttigt.


Behöver plugga, ska äta middag snart! Tänkte jag skulle sminka av mig, ta en dusch, äta middag, gå med Klara, göra en kopp te och plugga. Känns som jag behöver de innan!
 




<3


Ha en bra dag

Nu dra jag och mamma till stan!



See ya !


dadadadadadaaa

Taada!


Goddagen. Dagen har startat med en runda med hunden, frukost och lite jobbsökande. Vad bjuder dagen på då? Jag vet inte riktigt, skulle egentligen göra något med mamma, men vi vill aldrig samma sak. Så ska plugga iaf och träna såklart.



Lite bilder från helgen




Låt det bli fredag och "favorit-i-repris-helg" (fast på hemmaplan)!


SMACK
!

Pocketful of sunshine

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

I helgen har jag varit dålig med att uppdatera er som ni märkt. Jag har varit i Linköping och inte haft en tanke på min blogg, men är hemma nu så nu tänkte jag uppdatera er!

Helgen som sagt bjöd på en tripp till Linköping där jag hälsat på Gustav. Har verkligen haft en supermysig lugn helg. Kollade på Alice i underlandet i fredes, ganska grym film faktiskt, bättre än förväntat. Helgen känns overklig, märklig och underbar.. But that's nice!

I vilket fall är denna kropp hemma i Staffanstorp igen, gissa om Klara var överlycklig, gissa om jag va överlycklig och extra fjantig över att se henne?!??! Idag fyller mamma år dessutom, grattis, grattis! Men dagen bjuder på plugg, god middag och träning med massa detaljsnack på löpbandet med min märkligt synkande vännina Strömmisen! <3



When you are with me, I'm free
I'm careless, I believe
Above all the others we'll fly
This brings tears to my eyes
My sacrifice


Eran Linnsan!


Torsdagen den fjärde mars

God förmiddag!


Gårdagen va det fullt ös, skola, stan, hem, käka, träna, hem, äta, sova.

Träningen va grym igår btw. Jag stack hemifrån vid kvart över 5 för att ta mig till gymmet och träna med Jennie. Vi har hittat en tid att inte dra dit på, sjukt mycket folk. I vilket fall, såbjöd träningen på 45 minuter på löpbandet, crosstraining, styrketräning av lendryggen och simmning. Vi bastade och solade också.


Nu har jag försovit mig BIG time, usch, får ta mig till skolan nu.



Vad tycker ni om min nya design?
Tack Elise, kolla in hennes egen blogg http://lisessa.blogg.se/!



Pusspuss


Eh, eh, there's nothing else I can say

Hellu everyhopa!

Dålig uppdatering igår, men orkade verkligen inte. Helt slut. Sov bara nån enstaka timme den natten också. Dagen bjöd på massa ärenden, samhällsprov, som gick bättre än förväntat faktiskt och sen var jag på Nova och shoppade lite, kan lägga upp bilder sen. Köpte ett par skor, lite för våriga för att använda i denna kylan, men vafan, jag har inte samma tålamood som våren har. Köpte även ett par nya handskar, två stora halsband, sist med inte minst en biljett till Linköping.

Fick nog inte tillräckligt med velling innan jag skulle sova inatt, för gud vad jag hade svårt att somna.

Sitter i skolan nu, börjar om 5 minuter, trodde vi började för 40 minuter sen, så är tiidig som satan.



Puss och ha en bra dag alla söta


What a feeling, wooohoo

Godkväll allesammans!

Tänkte berätta lite om min dag för dem som vill läsa.

Skola och kundmottagning till ungefär 4, jag färgade mina ögonfransar, klippte en gammal, jättesöt dam. Hon blev så supernöjd, alltid kul. Köpte även cerum droppar och leave in spray! Efter det kom jag hem, skrev om instuderingsfrågorna så lilla Linnsan förstår och det tog lång tid vill jag lova. Efter detta stack jag ner och sola, fick stå i kö i en halvtimme, superkul?! NEJ. Drog till gymmet, missade Jennie precis :( , körde en halvtimme på löpbandet och sen tränade jag magen litegrann. Gick väldigt bra idag faktiskt.

Jag och Jennie skulle komma igång så himla grymt med träningen tillsammans denna vecka, men känns som vi har våra schema och de går inte alltid att pussla som man vill. Men jag har iaf tänkt ut en Jennie och Linn super power dag på onsdag, ska ringa henne och se om hon är med på mina noter snart!

Nu har jag iaf kommit hem från gymmet, duschat och gjort mig en stor kopp Lust och fägring te, igång med pluggandet för att sedan avsluta kvällen med lite Linnvelling! ;)



Nattinatti


Goddagens

Godmorgon alla farbrödrar och tanter och alla andra som följer min blogg.

Nu så sitter jag i skolan med Anlinna och drygar. Fick instuderingsfrågor av henne från samhällen, såå jävla nice, tack så mycket! Men måste dock plugga satan idag, kan inget i prencip.

Kundmottagning i eftermiddag, alltså, det känner jag inte alls för. Men känner inte för nått vad det gäller skolan så wtf. Får bita i det sura äpplet och ta mig i kragen och rycka upp mig och allt det dära mamma snacket. Grymt.

Inatt har jag sovit 3 timmar, tröttis nu, tack herrn. Nej, men har väll mig själv att skylla att jag ligger och snackar om spöken till klockan 3 (??!?!!) wacko.


Ha en superbradag, blås inte bort
Puss

RSS 2.0