bedtime

Dax för att sova nu då. Efter en mindre händelserik dag. Ville se Avatar, men så blev de icke, måste ta mig och se den denna veckan alltså innan den slutar sändas. Hur har ni haft det idag? En skön och lugn söndag hoppas jag, inte allt för bakis!?



Sov gott

Oldies

Kollade igenom lite gamla bilder, askul, så varför inte göra ett blogginlägg om det..?


Hittade några värda att visa er!






Om man tänker på det är det ganska sorgligt.. här är bilder på mig och "föredetta" vänner, som gått förlorade av en eller annan anledning. Klart några av dem finns kvar hos mig, men många av dem är borta med vinden. Vissa snackar jag med på msn, får ett sms eller slänger iväg ett sms sådär varannan månad för att fråga så allting är okej. Vissa pratar jag inte med alls, ingen aning hur dem mår, var dem är eller vem dem träffar. Men så är livet eller hur? Allting varar inte för evigt, faktum är att nästan inget varar för evigt. Men en sak som är säkert, som jag lärt mig, det gäller att hålla hårt i dem man älskar!

Så gör det för guds skull! Ni kommer vinna mycket på det.


Så himla fel

Kvällen hos Amanda va trevlig, tack så mkt! jag va dock sjukt opepp, av många anledningar. Bland annat att de va exakt ett år sen morfar dog och de har jag tänkt på hela dagen... sen massa annat skit som ligger i luften och trycker.

Tog tåget till lund sen taxi hem, 350 kronor för 8 km, de är sjukt. Men de va de värt, hade inte orkat stå i en timme och vänta på bussen i den kylan, usch ne.

Nu väl hemma, nyduschad och med Klara i knät ska jag sova. Även nyss fått de goda nyheterna att Jesper kanske kommer hem igen inom en snart framtid, underbart kul att träffa honom då igen! PUSS PÅ DET.

Sov gott snyggingar


Det är en sak

En sak som är säkert är att jag saknar min vän Jennie! inte träffat henne sen nyår, det är för bövelen en månad sen nu. Need to see you soon!




Älskar dig


Mykväll, mysnatt och mysmorgon

Hej allesammans, hoppas ni hade en bra gårdag. Det hade då jag iaf, de va lugnare än en vanlig fredag, men så skönt. Va hemma med en vän, kolla let's dance, snacka massa skit och bara tog de lugnt. Somna ändå i hyffsad tid och vakna av att någon? ringde och väkte mej vid 3 tiden, full va han iaf.. vet nt vem de va säkert, menmen.

Nu på morgonen så kollade jag och pappa film och åt frukost och jag gjorde världens godaste mocha latte á la Linn! Espresso, oboypulver, socker, kakao, skummad baristamjölk, toppad med gräddde, vitchoklad sås och farinsocker! Mm-mm-mm! Sen efter den mäktiga frukosten så gav jag och klara oss ut på en långrunda i denna bitande kyla. Men skönt var de. Längatr verkligen efter lite värme nu. Kanske bli Barcelona vecka 8? måste snacka med Jesper!



Ikväll blir de 18 års middag och fest sen efter det kanske myntha! Hoppas på en lyckad kväll.

Pusspuss

idiot

familj

Mysmys

Denna dagen har varit bra, ganska seg för att jag har varit så himla trött. Men dagen blir uthärdlig med Elin och Lisbeth på salongen, alltid kul hos er. Har varit fullt upp där idag, riktigt mycker att göra. Skönare när de är lite lugnare så man har tid att snacka med varandra, menmen, man kan inte få allt här i livet ;). Men nästan!

Slutade klockan sex och kom nyss hem. Mamma och pappa har lagat så himla god ONYTTIG mat, men som jag icke kan motstå och det vet dem. Kreolskans söndagsgryta, (stavning??) med hackebags potatis, mmm-mm-mm!! Gick även in om Ica innan jag vandrade hem, köpte en påse chips och en påse gott och blandat. Har jag planer på att bli tjock eller? nä, lovar er ett rejält träningspass imorgon. Jag köpte även en tuggesko till Klara och som hon älskade den. Sprang iväg med den till sin bädd super stolt! Haha

Ikväll ska jag bara vara hemma, mysa, dricka te, äta chips och god mat, rita, kolla let's dance, tänka på alla som slår klackarna i tacker på slagt och vara så glad att jag är hemma i myskläder och slipper trängas.


Tjohopp

Fredag allesammans!! Ville bara säga godmorgon, önska er en härlig dag vad ni nu ska göra, om ni sta till Ministry of sounds, slå klackarna i tacket någon annan stans, mysa med pojkvän/flickvän eller vännerna så ha en asskön dag. Hinner inte mer än så för ska iväg till praktiken nu.



Outfit!


Ha det bäst

Godkväll

Hej allesammans, hur står de till i denna bitande kyla? Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra iaf. Spenderat hela kvällen hemma med en film, mysigt sällskap och te! Såg Sherlock Holmes, den va helt okej, inte riktigt min typ av film dock. Har tagit det lugnt hela dagen faktiskt, behövligt. Men nu ska jag sova i några timmar innan fredagen kickar igång med praktik på Grand Salong hos sötaste Elin! Puss på de.

Nu skriker kudden efter en dejt med mej, så vad gör man inte?

God natt

Min stora feta svenska släkt

En snubbe har lagt till mig och skrivit till mig på facebook, han är min tremänning, nästkusin tror jag också de heter. Stefan Jernberg. Han har skickat ett släktträd till mig. Nu är de så att släkten är STOR på pappas sida, detta börjar med min farmors pappa, sen hans barn, barnbarn, barnbarns barn.

Jag är inringad i rött och kan ju säga att jag inte ens träffat en tiondel av dessa släktingar.



Ni ser ju inte namn och sådär men de är för jag fick dra ner på kvaliten för att få det till en bild.
Sen tänk min farfars släkt är lika stor!

Bra jobbat av han Stefan som har forskat i detta. Kul att du letat upp mig och skickat detta till mig, en elogé till dig. Tack så mycket :)

Mänskliga hundar? eller hur blir de?

Igår när jag fikade med Niklas började vi snacka om hur de skulle vara om hundarna skulle utvecklas som människan har gjort från apan liksom. Om man nu tror på vetenskap och inte har någon religion om att gud är skapare osv... Och jag har inte släppt tanken riktigt. Apan tvingades ju att räta på sig när den letade efter mat. Nu va visserligen apan en fri varelse, eller ja, är en fri varelse. De är inte så att lilla klara kommer utvecklas till något tvåbent kreatur bara för jag ställer upp skålen med torrfoder på bänken där hon måste hoppa och räta på sig för att ta den. Och inte heller hennes barnbarns barnbarn ban liksom, om vi gör så i alla generationer. Kanske vilda hundar skulle kunna lyckas bättre. Men de är en tanke, och de skulle vara sjukt coolt om dem hade hjärna som en apa då tillexempel och utvecklas som aporna gjort. Men nu är alla kreatur för dumma för att utvekla sin ras mer I think. Men det finns ett litet kanske, kanske..





Det gick bra hos tandläkaren förutom att bettskenan höll på att fastna i min mun. Tandläkaren bara: lutade dig bak, grips inte av panik!
Så fick två tandläkare benda ut den, sen slipa till den så den blev lite större och nu sitter den som en smeck. Känner mig lagom sexig i den också! Graaouw

Kom nyss hem från statdsparken där jag gått med Klara, Niklas kom även dit i 5 minuter och hälsade på oss. Snart kommer mamma hem med kykling och potatissallad, mums..


We're not living in america

Nä så sant som sagt, vi bor här i detta mysko land Sverige som alltid är näst bäst, 3 eller 4 eller 5 bäst. Eller sämst på allt. Ofta iaf, sorry om jag låter bitter, men checka detta, bilder tagna från mitt fönster!

Igår va de snöstorm (om ni inte märkte de), 14 m/s, grymt mycket snö, iskallt



Idag är de underbar vinterdag, vindstilla, gnistrande vit stilla snö, blå himmel med strålande solsken



Skulle bara tillägga detta! PUSS

Vovvmardröm, kusinfödelsedag, tandläkarebesök,

Min älskade älskade vovve hade sin första mardröm inatt. Stackare, usch, de va nt kul, hon gnällde och gnällde, lät som någon plågade henne, och hon sprattlade jävlar i de. Fick henne att lugna sig genom att klappa henne över huvudet och på magen, pussa hennes lurviga öron och säga "schhhh, schhhhh såja". Hon är verkligen min lillla bebis. Sen somnade vi om och sov som prinsessor resten av morgonen.

Ställt klockan på 8 för att jag skulle ta bussen till skolan 09.07. Men så kom jag smartas Linn Torstensson på att jag ska till tandläkaren tjugo över elva så de är inte lönt att flänga fram och tillbaka till skolan för 30 minuters undervisning. Så jag fick ett tillfälle att skiva till er mina kära, dricka en kopp kaffe i lugn och ro och ska snart klä på mig och gå en långrunda med Klara i denna underbara vinterdag, med en minusgrad, strålande sol, klarblå himmel och ganska vindstilla. OHYES vad jag och klara kommer mysa på vår runda!

Tänkte även tillägna mina käraste kusiner en tanke och ett telefonsamtal lite senare. Dem fyller 5 ÅR idag, så fort tiden går! Dem är världens underbaraste även dem kan vara pain in my aunts but sometimes! haha. Så stort grattis på födelsedagen små vilddjur. Kusinen tänker på er, saknar er och älskar er!

Här lite bilder på dem!






Ha en bra dag, önska mig lycka till hos tandläkaren för nu sticker jag ut på en mysrunda med Klara

Chiiciao!

Kvällsfika

Usch vad jag har fått frysa ikväll :(. Började med att vänta på bussen en halvtimme för min buss var försenad pga snökaoset men kom iaf dit jag skulle. Men hemma från Lund nu. Fikade med Niklas, en mycket trevlig kille. Tack för de!

Nu väl hemma ska jag sova i tid, kolla klart en film jag börjat kolla flera kvällar i rad nu "Imagine that", den är ingen superbra, men vill se klart den...

Har faktiskt inte mer att tillägga mer än att jag önskar er en god natt!


Låter bilderna tala




Jag tycker om min vovvsing!

Off to Lund och fika nu!
Seeya

Skoldagen!

Den har varit okej.. Jag och Wendela är så störiga denna veckan, vet inte vad det är med oss. Vi försökte komma på förklaringar till vårt beteende på bussen in till stan, vi kom fram till att det är vårt killer-schemas fel. Att om man tar skolan på lite mindre allvar så är de uthärdligt, för skulle vi ta det på allvar så skulle vi inte palla med. Vi måste nog ändra på den inställningen känner jag för att komma nånstans i livet.

Hahaha, vi har så skön lärare, vi kom till skolan, snacka ganska länge om lite olika saker, sen gick vi igenom lite terminologi för långhår, rast, gick igenom strukturritning och kollade bilder från tävlingsteknikgrejer och sådär. Sen började Mikaela snacka om Micke testar, eller va de hette, så satt vi igång ett klipp från youtube på projektorn och kollade de klippet. Typ, han testade att äta frukost när han fick stöm i armen på nått vis, askul. Sen kollade vi klippet från när Nour va med i Raw comedy club, hon är helt underbart sjuk och rolig. Älskar hennes humor.


HÄR BJUDER JAG PÅ LITE BILDER FRÅN SKOLDAGEN






Nu ska jag dricka upp min STORA kopp varm choklad, kolla ut på snöstormen, innan jag tar mig in till Lund igen för en fika.

Ta hand om er och håll i hatten!

Godmorgon

Sitter i skolan nu och äter Wasa Sandwich. Hade beslutsångest om jag skulle åka till skolan eller inte i morse när huvudet värkte och jag va tvungen att kräkas, beslutet blev att bita i det sura äpple, skölja ner 2 panodil, dricka en kopp kaffe och ta bussen till skolan. Så nu sitter jag här och ångrar att jag inte stannade hemma med Klara för att mysa och kolla film. Men men, lika bra att vara här. Har en mycket lugn lektion just nu så helt okej att vara här med min söta Wendela!

Ska ha innebandy på idrotten sen. 15 tjejer med klubba och en boll är inte dömt att lyckas. Men vi kutar på och tar det på blodigaste allvar ändå. ;)

Efter skolan ska jag ta mig till gymmet, kicka lite bicep och bröst och springa en mil hade jag tänkt. Träna som ett sär inför broloppet i sommar. Det va min mosters pojkvän som gav mig idén, för han ska springa och nu peppar jag mig själv att ta min löpning på allvar och sattsa på att springa halvmara till sommarn. Skönt att ha ett mål med min löpning äntligen.

Ha en bra dag så skriver jag till er ikväll igen

KYSSAR

Tack Agge :)

Kom på att jag glömt säga att min sjukt sköna lärare gavmig detta armbandet som tack för att jag ställt upp och ritat ett proträtt på hennes son Fabian. Ville inte ha någonting för de, med ett snyggt silvrigt armband från pearls for girls tackar jag inte nej till. Hihi.


"ta i trä"???

Tränade kondition och mage på gymmet ikväll. Sprang 30 minuters intervallträning på löpband sen lite andra konditionsmaskiner och mage.. Kändes bra. Blev dränkt i vatten också, kändes inte lika bra. Inte alls trött nu dock, men är aldrig trött på kvällarna. Tyvärr, kanske får testa den skivan som sjuksyster sa till mig att testa, haha.



En sak, jag har anklagat mig själv för att inte komma med så smarta komentatrer de senaste dagarna och det tycker jag även har synts på min blogg, men damer och herrar jag har tänkt på en sak!!

Varför säger man "ta i trä" när man symboliskt inte vill ha olyckliga följder av något som går bra liksom?
Svar: Jag googlade och hittade svaret att detta talesätt, som man oftast använder när man uttalat någon positiv förhoppning inför framtiden och sedan i symbolisk form vill be att detta ska fortsätta vara bra och inte gå illa. Detta kom till Sverige med de kristna missionärerna. Uttrycket "trä" syftar på träet i Kristi kors: genom att säga dessa ord söker man alltså beskydd hos det heliga korset, en slags variant på att göra korstecknet som ettt försvar mot djävulsk makt.



Massor av kramar och ta i trä!

Krimskrams

Jag har kommit fram till en sak, jag älskar krimskrams, av all sort.. idag syntes de på mina smycken, like it! men det är väll kul att piffa upp vardagen med massa smycken, krims och krams och glam!!






Sen jag kom hem har jag inte fått tummarna loss att göra speciellt mycket, käkat lite, myst med vossingen. Mötte David på bussen hem, kul att se honom, va en del nytt, alltid trevligt. Snart blir de träning och sådär, ska ta ut mig riktigt mkt idag har jag bestämmt mig för. Ska bli mycket skönt att bränna lite fläsk och pumpa lite muskler idag!! asnice.

Veckans uttryck btw: Sitt inte där och fläska dig!

Så det tänker jag inte göra mer, utan träning och fokus på det viktiga nu som gäller, känns som en bra idé!



Lite bilder på klarafisen!


Tur jag fick snygg panna på denna bilden! (Y)



Världens sötaste



PUSS



Ha det bra så uppdaterar jag er ikväll igen! Ciao

Tisdag, godmorgon allihopa

Imorse varknade jag och snosade mellan 7.30 och 08.30. Buddy Holly sjöng för mig var 7de "all of my love all of my kissin, you don't know what you've been missin, OH BOY", huvudvärk på de. oohyes. Sen bar de av till skolan där jag snackade med Niklas, en främling än så länge. Visst är det märkligt när man kan prata med någon man inte känner precis som att man känner honom. Sen när jag va i skolan fick jag ett samtal av Jesper, vill inte att han åker och lämnar stackars mig här i iskalla Sverige, fast idag är det visserligen en jättefin vinterdag.

Nu sitter jag i skolan och har nyss fäst en brudkrona på min fina docka som är sminkad som en transa, får tvätta av henne nångång...  och nu kallar Agge (min lärare) och vill att jag ska göra om den, mögkrona.


Jag och jesper sen i fredags ! <3


Waste my time!


Hej vänner, folket, och nya bloggen

Tänkt på detta ett tag nu. Ska jag eller ska jag inte starta blogga igen. Som ni ser blev ju beslutet såhära att de fick bli en ny blogg, får se om jag använder mig mer av den denna gången. I will try, ska bli kul faktiskt!!

I vilket fall så är det måndag igen, skönt faktiskt efter en väldigt speciell och konstig helg. Haha, faktiskt. Den har spenderats i trelleborg, vilket kanske säger en del varför den inte varit superlyckad. Blivit superglad , druckit, badat tunna, träffat nyttt folk, blivit besviken... Säger då de att killen är märklig, mycket märklig... men whatever när man ska vara 200 mil ifrån varandra?

Mitt första inlägg här nu, bra jobbat!

Puss på pannan

RSS 2.0