Mänskliga hundar? eller hur blir de?

Igår när jag fikade med Niklas började vi snacka om hur de skulle vara om hundarna skulle utvecklas som människan har gjort från apan liksom. Om man nu tror på vetenskap och inte har någon religion om att gud är skapare osv... Och jag har inte släppt tanken riktigt. Apan tvingades ju att räta på sig när den letade efter mat. Nu va visserligen apan en fri varelse, eller ja, är en fri varelse. De är inte så att lilla klara kommer utvecklas till något tvåbent kreatur bara för jag ställer upp skålen med torrfoder på bänken där hon måste hoppa och räta på sig för att ta den. Och inte heller hennes barnbarns barnbarn ban liksom, om vi gör så i alla generationer. Kanske vilda hundar skulle kunna lyckas bättre. Men de är en tanke, och de skulle vara sjukt coolt om dem hade hjärna som en apa då tillexempel och utvecklas som aporna gjort. Men nu är alla kreatur för dumma för att utvekla sin ras mer I think. Men det finns ett litet kanske, kanske..

Det gick bra hos tandläkaren förutom att bettskenan höll på att fastna i min mun. Tandläkaren bara: lutade dig bak, grips inte av panik!
Så fick två tandläkare benda ut den, sen slipa till den så den blev lite större och nu sitter den som en smeck. Känner mig lagom sexig i den också! Graaouw

Kom nyss hem från statdsparken där jag gått med Klara, Niklas kom även dit i 5 minuter och hälsade på oss. Snart kommer mamma hem med kykling och potatissallad, mums..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0